• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görümce ve görücü görmek

Canparçam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayrlı akşamlar. Rüyada görümce ve görücü görmek nasıl yorumlanır. Rüyam hayrlara tebdil etsin inşaAllah (Şuan eşimden ayrıyım)
Rüyamda eşimin tanıdığı veya akrabası bir kadın, ben tanımıyorum. Bana mesengerden mesaj atıyor. ilk mesajı geç görüyorum ikinci mesajı atıyor beni çok beğendiğini söylüyor. Görücü olarak evimize geliyor (ev bizim kendi evimiz değil, rüyamda bizim evimiz olarak hatırlıyorum) yanında görümcelerim ama o kişinin bize geldiğinden haberleri yoktu, tesadüfen haberleşmişler diye anımsıyorum. Büyük görümcem biz zaten size gelecektik diyor. ikram etmek için çay demliyorum, görümcem de yanımda Rüyamın üzerinden biraz zaman geçti bu kadarını hatırlayabiliyorum. Hatırladığım diğer ayrıntıları yanlış aksettirmek istemiyorum, görmediğimi gördüm olarak anlatmaktan Allah'ıma sığınırım. Allah'ım hayra çıkarsın inşaAllah. Amin

Rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış. Allah rızası için hayırlı olarak yorumlamanızı istiyorum.
Eğer ki yorumlamak istemezseniz de lütfen bunu bana bildirin. Kusura bakmayın bu konuda çok çok hassasım.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah.

Allahu alem yeni gelişmeler ile karşı karşıyasınız..
Görümcenizin arabuluculuğu söz konusu olabilir. Muhtemelen eski eşiniz ile tekrar nikahlanmak istiyorsunuz. Görümceniz de aynı düşüncede o da yeniden bir araya gelmeniz için uğraşıyor. Sizi görmeye gelen birisi eski eşinizin size yeniden yönelmesi için herkesi harekete geçirecek bir durum demektir.

Eşinizin akrabalarından birisi eşinize aklıselim nasihat edip aranızdaki anlaşmazlığı giderme gayreti içine girecek demektir, Allahu alem.

Öyle sanıyorum ki siz bir birinizi iyi tanıyamamış ve Ya aranızda iletişim hataları oluşmuş.

Siz de eşiniz de çok Harika insanlarsınızdır ama fıtrat farkı sizin anlaşmanıza mani olabilir. İşte bu durumda ailelerden akil insanların devreye girmesi ve meseleleri kırıcı olmadan tamamen yapıcı masaya yatırıp çözüme kavuşturma gayreti gerek.

Rüyada gördüğünüz görümceniz ile iyi iletişim kurun. Hatta bu rüyayı O'na anlatabilirsiniz.

Canparçam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamı aleyküm ve rahmetullah
Yorumunuzu yeni gördüm Allah razı olsun. Bir zaman dilimi geçmişti üzerinden ve artık yorumlayacağınızı düşünmüyordum tesadüfen fark ettim.
Eşimle nikah bağımız Rabbimin izniyle devam ediyor inşaAllah (dini nikahlı eşim resmi nikahımız hiç olmadı) ayrılığımız boşanma üzerine olmadı nasıl olduğunu ben bile idrak edemiyorum. Aynen yorumunuzdaki gelişmeler oluyor ve okuduğumda çok şaşırdım. Eşimin ailesi benimle irtibat kurmaya çalışıyor whatsapp durumlarımı takip ediyorlar, olumlu mesajlar atıyorlar. Bazen olanlara şaşırıyorum ve karmankarışık haldeyim ne yapmam gerektiği hakkında fazlasıyla git-gel yaşıyorum Rabbim işimizi hayr eylesin. Allah'a emanet kalın.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam
Allah hakkınızda hayırlısını lütfeylesin. Allah yardımcınız olsun.

Üst Alt