• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görülen susam

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rızka ve helal mala; Susam ekmek faydalı ticarete, büyüyen kazanca ve sevince, Susam görmek bazen zarar ve ziyana delalet eder.

Rüyada görülen susam, rızık ve helal maldır. Susamın sıkılmışının tabiri de böyledir.

Susamın öğütüimüşü aziz ve kuvvetli bir maldır. Diğer hububat da böyledir.

Rüyada susam ektigini gören kimse faydalı bir memuriyete, iyi bir ticarete, takvaya, büyüyen bir kazanca ve sevince nail olur.

Susamın kuruşu tabirce yaşından daha kuvvetlidir.

Susamın kavrulmuşu,şer, zahmet ve meşakkattir.

Bazı tabirciler, susam görmek doktorlar için hayırdır, diğer kimseler için de ateşli hastalığa delildir,dediler.

Rüyada susam gören kimse zarar ve ziyana düşer.

Rüyada susam görülmesi; mal varlığının artacağına yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında bir kimseye susam verdiğini görmesi; o kimseye para vereceğine işaret eder.

Bir kişinin rüyasında bir başkasının kendisine susam verdiğini görmesi; o kimseden para alacağına delalet eder.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada susam görmek

Selamun aleyküm Hocam,

Rüyadamda susamı ekmeğin içerisine koyup sarıyordum ekmek pekmezliydi. Sonra yuvarlıyordum helva gibi oluyordu .Böyle çok ça yapıyorduk ne olabilir hocam selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah
rüyada susam görmek ;Rızka ve helal mala; Susam Ekmek faydalı ticarete, büyüyen kazanca ve sevince, Susam görmek bazen zarar ve ziyana delalet eder.
Rüyasında susam gören, zengin olur ve malı artar.

Rüyada susam görmek, zengin olmak ve her geçen Gün zenginliğin artmasına
"ekmek pekmezliydi. Sonra yuvarlıyordum helva gibi oluyordu .Böyle çok ça yapıyorduk "

Hayatın bir yerinden, kıyısında köşesinde tutunmaya çalışan bir insanim işte..
Günlük koşuşturma içinde her ana bir anlam yüklemekten vazgeçeli, savaşmaktan vazgeçeli çok oldu..
İnsanları olduğu gibi kabul etmeyi ve dünyayı da böyle algılamayı da kabulleneli çok oldu.

Kimsin sen diye sormayın.. Cevabını bilmediğim sorular sormayın. Çoğunlukla melankolik,bir miktar kizgin, kirgin bir miktar deli, bir miktar dengeli, bir miktar içine kapanık...
Çabuk güvenmiyorum ve bu güveni o vicdansiz ile kaybettim...

Herkesi sevemiyorum ilk tanışmada, birini sevmem için, sevgime layik olmasi ve sonsuz güvenime layık olduğunu göstermeli bana.
Sonrasında ne isterse alabilir, ömrümün sonuna kadar istediği her an yardımına koşabilirim..

Ne iş yapıyorum, nerede yaşıyorum, kaç yaşındayım, hayata ,aileme bu güne kadar ne kattım; hayat ve o kimse benden ne aldi ..bunu sadece Rabbim bilir...!!!
Öylesine yaşıyorum, öylesine içimden gelenleri akıtıyorum burdan tüm Gönül dostlarima....

Üst Alt