• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada görülen kurtçuk

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada görülen küçük kurtçuk, kız; kurtçuklar da kızlardır.

Rüya sahibinin karnında hisettiği küçük kurtlar, onun malından yiyen aile ve akrabasından olan kimselerin üzüntü ve kederidir.

Et yiyen veya yemeyen kurtlar, rüya sahibinin başkasının malından yiyen altesidir.

Bir kimse arkasından çıktığını gördüğü kurtlar, o kimsenin torunlarıdır.

Kurtların kendi ağzından çıktığını gören kimsenin ailesi kendisine hile yapmak isterler, fakat onların hilesinden kurtulur.

Kendisinin müdahalesi olmaksızın karnındankurtların çıktığını gören kimse, şerli bir kavimden uzak olur ve bu hal de kendisi için şeref ve temizliktir.

Rüyada vücuttan kurtların çıkması, üzüntü, keder ve zararın gitmesine işarettir.

Kurt, akrabadan bir düşmandır, ipekkurdunu görmek, onlardan menfaatin gelmesine işarettir.

Bir kimse ipek kurtlarından bir şey görse, mala nail olur.

Bazı tabirciler ipek kurdu haram mala ve korunulacak kuvvetli olan şeylerin elde edilmesine işarettir, dediler.

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kurtçuk görmek

Selamünaleyküm hayırlı günler dilerim .
Benim dün canım çok sıkkındı. Yatmadan çok dua ettim. Rüyamda bütün vücudumda kurtçuk mu desem solucan mı desem, ama küçükler kurtçuklara benziyordu bütün vücudum doluydu Allah Allah bu nerden geliyor? diyordum kendi kendime. İçime de bir ürperme tedirginlik var ama cok fazla korkmuyorum. Neyse sonra bir şekilde hepsi düşüyor muydu, kayıp mı oluyordu bir şekilde üstümden gidiyordu. Ben de kendi kendime bir an önce eve gidiyim de belimden aşağısını yıkıyım diyordum. Sonra bir sekilde eve geçiyordum hemen yıkıyordum, ama bir şey düşmüyordu üstümden sadece minik koyu renkli bir kaç bişey döküldü o kadar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı günler hayırdır insallah..
zaten dün canıniz çok sıkkın imis...bu ruh hali ile gordugunuz bir Rüya...
Rüyada kurtçuk görmek ;gam, keder, hastalik,üzüntü,vesvese, şek ,şüphe,şerli insanlara da yorumlanir...
vücuttan kurtların çıkması üzüntü keder ve zararın gitmesine şerli insanlarin şerrinden emin olmaya işarettir...
hayirli gunler..

Üst Alt