N
nurcan karslı
Kayıtsız
Misafir
rüyada memeden süt geldiğini görmek, rüyada göğsünden süt akması,rüyada bebek emzirmek, rüyada göğüsten süt gelmesi ne demek, rüyada memeden süt akması, hamilelikte göğüsten süt gelmesi, gebelik ve göğüslerden süt gelmesi, göğüslerden süt gelmesi hamilelik
36 yaşında evli ve 2 çocuk annesiyim.rüyamda küçük kızımı 7-8 aylık ki halinde emzirirken görüyorum.göğsümden tekrar süt geliyor zararlıdır diye emzirmek istemiyorum ama kızım hala emmek istiyor.bu sırada sütüm çoğalıyor ve musluktan akar gibi akıyor ve biberona dolduruyoruz. fakat sütün rengi bazen pembensi bazende gri oluyor beklemiş süt diye emzirmek istemesemde göğsümden akan sütü durduramıyor kızımı emziriyorum.
www.islamiforumlar.net
36 yaşında evli ve 2 çocuk annesiyim.rüyamda küçük kızımı 7-8 aylık ki halinde emzirirken görüyorum.göğsümden tekrar süt geliyor zararlıdır diye emzirmek istemiyorum ama kızım hala emmek istiyor.bu sırada sütüm çoğalıyor ve musluktan akar gibi akıyor ve biberona dolduruyoruz. fakat sütün rengi bazen pembensi bazende gri oluyor beklemiş süt diye emzirmek istemesemde göğsümden akan sütü durduramıyor kızımı emziriyorum.

Rüyada göğsünden süt gelmesi
Rüyada göğsünden süt gelmesi, rüyada göğsünden süt akması, rüyada göğsünden süt çıkması, rüyada göğsünden süt gelmesi ne anlama gelir, rüyada memesinden süt geldiğini görmek, rüyada gögüsünden süt gelmesi nedemek Rüyada iki memesinden süt aktığını görmek evli olanlar için zenginliğe, bekar...