• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gezip eğlenmek

elifözlem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Kardeşim..
Ben rüyamdan önce şunu belirtmek istiyorum; erkek arkadşımla birden bire aramız açıldı ve 1 haftadır bana sinirli tavırlar sergiliyor ayrılmak istiyor fakat beni seviyor bende onu allahın adını alarak temiz bir kalple cok seviyorum kaldıramıyorum ayrılığı oda acı çekiyor ama yansıtmıyor bana konuşmalarımz artık bir arkadaş gibi sanki, içimden bir duygu umut var ümit var diyor bekle sabret diyor ve bekliyorum onu... 2 gündür rüyamda görüyorum onu

1.gün: bana bakıyor gülümsüyor geziyoruz eğleniyoruz çok mutluyuz
2.gün : yüzünde üzgün bir ifade ve başı yaralanmış sarılıydı bana gelmişti özlediğini söylüyrdu sonrasnda uyandım acıyla ne ifade ediyor bilmiyorum yardımlarınzı esirgemeyin lütfen...şimdiden allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..
arkadasinizin boyle birden bire degismesinin muhakak ki bir sebebi vardir..hic bir sey sebepsiz olamaz...
bence siz uygun bir saatini yakalayip boyle davranmasinin sebebini sorup acaba ben bilmiyerek bir hata mi yaptim diyerek olayi aydinlatmaya calisirsaniz ortada suizan olmadan ins, sorunuda en hayirli sekilde cozmus olursunuz..
Susmak, kacmak ile hic bir seyi hal edemezsiniz...

Hayirdir insallah..
Rüyada erkek arkadaşını görmek onunla gercek yaşamınızdaki ilişkiniz konusunda, onun hakkında neler hissetiğiniz husunda bilgiler verir...

Rüyada erkek arkadaşıyla yürümek, gezmek, dolaşmak, eğlenmek, el ele tutuşmak gercek yaşamınızda erkek arkadaşınız ile ilişkinizde bazı pürüzler olduğunu ancak herşeye rağmen bu ilişkinin gitmesine Sizin izin verdiğinizi ifade eder...

"yüzünde üzgün bir ifade ve başı yaralanmış sarılıydı bana gelmişti özlediğini söylüyrdu"

değişen bir durum karşısında bazı endişe ve korkulara kapıldığını,kafasinda bazi celiski ve kargasaliklar yasadigini simgeler..Allahu alem..
Hayirli gunler kardesim.. hakkinizda HAYIRLISI icin Dua edin...

Üst Alt