• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada gelinlikle namaz kılmak

velamor

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada gelinlikle namaz kılmak
Selamun aleyküm. Geçenlerde bir rüya gördüm yorumunuzu çok merak ediyorum.. Rüyamda bulunduğum şehrin merkezindeyim üzerimde bembeyaz bir gelinlik var, etraf çok kalabalık . Etrafa bakınırken cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın eşleri güler yüzle yanıma doğru gelip aramıza hoşgeldin kızım diyorlar. Sonra bulunduğum yerde üzerimde gelinlikle namaza duruyorum. Ön safta cumhurbaşkanı ve başbakan arkasındaki safta eşleri ve ben namaz kılıyoruz. Namazımı bitirip selamımı veriyorum bir bakıyorum ki arkamda binlerce insan hepside takım elbiseli, bunca erkek nasıl olur da arkamda namaz kılar namazları kabul olur mu ki diye düşünürken uyanıyorum..
Teşekkür ediyorum.. hayırlı günler ...

Sakarya'dan Zeynep Yaş 22 Öğrenci Bekar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Gelinlik Görmek;
rüyada görülen gelinlik genel olarak olumlu olarak yorumlanır. Ancak rüyada görülen gelinliğin rengi ve gelinliği giydiğini gören kişi için
rüyanın yorumunda önemli farklılıklar vardır.
Rüyada görülen gelinlik beyaz bir gelinlik ise, bu durum rüya sahibi için hayırlıdır ve güzel bir evlilik yapacağına yorulur..

Rüyada gelinlikle namaz kılmak;
iki farkli yorumu vardir..
-Rüya sahibi için he dünyada hem ahirette kazanılacak güzelliklere,başarıya, huzura ulaşılacak ulvi bir mutluluğa işaret eder.
-rüyada görülen namaz kişinin daha önce yaptığı bazı hatalardan dolayı pişmanlık duyup, tövbe edeceğine ve doğru yola gireceğine işarettir.
Kişinin hayatında yolunda gitmeyen bir takım olumsuzlukların ve mevcut sıkıntıların kaybolacağının habercisidir..

"Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah'tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir."(Bakara, 2/153)
Selametle..

Üst Alt