Aleykum selam iyi gunler kardesim
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı medeni hali cinsiyeti O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.
Hayirdir insallah..
Rüzgar. Fırtına hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...
Rüyada fırtına hortum büyük değişiklik olarak yorumlanır.
"ama geride kalıyor ben görüp bırakıyorum onu ama içimde bir his onu bırakma allah yolunda böyle olmaz diyor ve dönü onu geri alıyorum "
hayatta kalıcı hiç bir şeyi bencilik ve hile ile elde edilemeyeceğini..bencilik ile elde edilen şeyle mutlaka elden gidecegine isarettir..
sadece kendinizi dusunerek Sevdiklerinizden Vermedikçe .fedakarlik yapmadikca Allah'a cc ulaşamazsınız.
fedakarlık, müminin hayatının tümüne hakim olan ve O'na
gönülden iman eden ve vicdanının sesini dinleyen insan olmayi gerektirir..
Gunumuzde insanlar, genellikle kendi istek ve çıkarlarını ön planda tutar, her zaman “Önce benim rahatım, zevkim, konforum gelir” düşüncesiyle hareket ederler.
Fedakarlık ise, bu insanların nefsine çok zor gelir.
Egoist tavırlar uyanıklık olarak görülürken, fedakarlık genelde saflık olarak yorumlanır.
Oysa Allah’a iman eden ve Allah’ın hoşnutluğunu kazanmak için fedakarlıkta bulunan biri için fedakarlık hem büyük bir kazançtır, hem de son derece kolay bir ibadettir...
hic bir fedakarlik Hak kattinda karsiliksiz kalmiyacagini bilmeliyiz..
Hayirli gunler..