• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada felaket görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm, hayırlı akşamlar.
Tuhaf bir rüya gördüm. Rüyamda annem, babam ve kardeşlerim hep beraber evdeyiz birde babaannem var. Babaannem bize 2 ayda bir anca gelir. köyde oturuyor. Rüyamda ben hariç herkes çok gergin, korkmuş ve endişeli, telaşlı bir halleri var. Babaannem ise şüpheci ve garip duruyor. Herkes bir felaketi bekliyor ve çok korkuyorlar. Ben ise oturmuş dua ediyorum ve oldukça sakinim. Allah'a güvenin bir şey olmayacak diyorum. Bana kızıyorlar ve inanmıyorlar. Ben sonra kendi odamda dua ederken, Allah'tan bana bize doğru yaklaşan felaketi bana göstermesini istiyorum. Allah'ta o felaketi benim gözümün önüne getiriyor. Felaket dedikleri şey; cadı gibi birisi olmuş oluyor. Saçı başı dağınık zayıf bildiğiniz filmlerdeki cadılar gibi birisi ve arkasında koyu kahverengi bir duman var. Sadece başını görüyorum ve bize doğru yaklaşmış oluyor. Sonra gözümü açıyorum ailemin yanına gidip merak etmeyin kurtulduk diyorum. Kendi dolabımı açıyorum ve dolapta sanırım ya 140 lira yada 280 lira olmuş oluyor. Parayı sayıyorum ve babama veriyorum. Kağıt para olmuş oluyor. Bunu alın ve felakete verin diyorum. Sonra o parayı vermiş oluyor ve ortadaki felaket o parayı görünce korkuyor ve kayboluyor.
Rüyam bu kadar. Yorumlayabilirseniz sevinirim.
Esselamu Aleyküm, hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Size de hayırlı akşamlar.
Hayirdir insallah..
Rüyada felaket görmek;maddi manevi büyük bir yıkım, çıkmazların içinde sanki Enkaz altında imis gibi kendinizi yorgun hissediginize ,
etrafinizda Güvendiğiniz dağlara kar yağdıgi..
Lakin Allah c.c.yardımı ile bu gunleride atlatacağıniza delalettir..

Rüyada kağıt para görmek, bazı küçük sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğinizi işaret eder,

Ey Kimsesizlerin Kimsesi c.c.
Bir haber ulaşsın ötelerden yüreğime…
Ateşime bir yudum serinlik ulaşsın…!
Günahlarımın enkazı altındayım…
Tutsun beni elimden Rahmetin kaldırsın…
Sevdin bizi Rabbim (c.c.), sevdin de yarattın…
Acizim, yolunda bir hiçim biliyorum…!
Ve Sen’den (c.c.) bir umut,
Sadece bir umut ve sevgi dileniyorum…
hayırlı akşamlar

Üst Alt