• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada fatura görülmesi

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada fatura görülmesi zenginliğe işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında bir mala karşılık bir faturanın bedelini ödediğini görmesi; o kimsenin yeni bir mülkün sahibi olacağına veya yeni bir eve taşınacağına, kişinin rüyasında bir başkasına fatura verdiğini görmesi; o kimsenin kendi mülkü olan bir evi veya bir arsayı başkasına satacağına delalet eder.

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada adına fatura gelmesi

Selamünaleyküm. Sevgilim var ve hayırlımı diye bakmak için istihare namazı kıldım, rüyam şöyle; Ablam sevgilimi ögrenmişti ve gelsin yüzük takalım diyordu, üç erkek vardı ikisi kardeş, kardeş olanlar degilde digeri sürekli benle ilgileniyordu denir kenarında gemi vardı vapur gibi ama büyüktü, üstümde uzun etek ve tsört vardı geminin içinde o cocuk benle ilgilenirken beni kaldırarak geminin yan tarafındaki oturaklara oturtmak istedi, bende etegim havalanır diye oturmadım, gemiden indim giderken ona bakıyordum, sonra arkadaşım sevgilimin eski fotograflarını atıyordu bana bende nerden buldun bunları dedigimde sevgilimin başka isim soyadla facebook'u oldugunu göstermişti, sonra kapıda benim adıma bir fatura oldugunu görmüştüm telefon faturası gibi. Rüyam bu kadar :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun..
O biri için hakkında hayırlı mı diye istihare yapmak...Bunu zaman ve bu zaman zarfında yaşadığınız ve yaşayacağınız olay ,haal, hareket, sorumluluk ve olaylar size zaten söyliyecek..
zaman öyle bir nimettir ki bilinmiyenleri de bize bildirir ve karar vermemize yardımcı olur...

Rüyada fatura görmek ;
ticaret, mal, mülk ,verdikleriniz , aldıklarınız, eksik ve artılarınız olarak yorumlanır.
Bu oldukça makbul bir rüyadır, çünkü rüya sahibinin sorumluluklarının farkında olduğunu gösterir, iyiye ve hayra işaret eder.

Rüyayı gören için hayat yolunun uzun ama bir o kadar da aydınlık ve güzel olacağına işarettir. Sağlıklı olmak, mutluluk, güzel gelişme ve haberlere, hayırlı ve aynı zamanda helal lokmaya, işarettir.

Her Şeyin Bir Bedeli ve Faturası Var..

Üst Alt