• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Fal baktırmak

Ç

Çikolata

Kayıtsız
Misafir
Merhabalar,
Ben 25 yaşımda bekar bir kızım. Rüyamda, babamın bir arkadaşı önce enişteme sonrada bana kahve falı bakıyor. Eniştem için ne söylediğini bilmiyorum ama bana; "2 siyasi olaya karışacaksın, yürüyüş gibi düşün, yürüyüşe katılacaksın... Ve kumral, uzun boylu bir adamla evleneceksin" dedi. Bu rüyayı gördükten 1-2 gün sonra babam bana, Okmeydanı'nda Açlık Grevleri için yapılacak yürüyüşe katılıp katılamayacağımı sordu. Ben de evli olan ablama gitmem gerektiği için gidemeyeceğimi söyledim. Bu arada erkek arkadaşım yok. Sizce bu rüyanın anlamı nedir?
Saygı ve selamlarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Kardesim Hayirdir insallah
Rüyada fal baktırmak, gelecekle yorumlanır. Rüyanız da birine fal açtıgınızı veya onun size fal açtıgını görmek, başvurdugunuz bir devlet dairesinden olumlu bir cevap alacagınıza; ögrenci iseniz notlarınızın iyi olduğuna, genç bir kız iseniz, evleneceginize, orta yaşlı iseniz emekliliginizin yaklaştıgına işarettir.

Ayni zaman da Rüyasında fal baktırdığını gören kimse dedikodulara, söylentilere neden olacak bir maceraya atılabilir. Veya adı bir olaya karışabilir.

fakat gercekte Fal baktirmak dinimizce Haram dir...
Gelecekten ne cinler, ne insanlar, ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak, Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek, bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde, elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan, ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi, her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.

fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..Hayirli gunler...

Üst Alt