• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada evlerin yıkılması

nehir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a ben 2 gün önce namaz kılacakken aman boşver bugün akşam ve yatsı namazını kılmıyayım dedim sonra gece oldu uyudum bizim evdeydik ve ikinci katta sonra yanımda bikaç kişi vardı bir kadında vardı dışarıya baktık başka bir ev ve başka bir yer gözüktü karşımızda ev vardı onun arkasındaki evler yıkılıyordu sonra bizim karşımızdaki evde yıkıldı her yer sallandı biz kıyamet kopuyor zannettik kelime-i şahadet getirdik tekbir getirdik ben namaz kılmaya çalışıyordum ama zorlandım hatırladığım kadarıyla kılamadım sonrada aklıma uyumadan önce dediklerim aklıma geldi ve rüyamda kıyamet kopmadığını anladık rüyamda böylece bitti

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim...
Namaz aklinizda iken aman bu gece kilmiyayim diyerek uyudugumuzda Huzursuzluk icinde oluruz...
Hayirdir insallah..
“İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür; nasıl ölürse öyle dirilir; nasıl dirilirse öyle haşrolur.” buna delalettir..
Ömür dediğin bir gündür..o da bugündür!! bugunu kacirdiniz mi yarina cikacagimiza garanti yoktur..
Dünyada nasıl yaşarsak öyle öleceğiz; neleri amel olarak işlemiş isek onlarla karşılaşacağız.
Aklımızı başımıza alalım… Yaşam çizgimizi düzgün yapalım..yoksa kendimize YAZIK ederiz..
Hayra giden hiçbir yol haramdan geçmez ..Haramdan geciyorsa O yol Hayra degil Seytana ulasir..
Seytanin kuklasi OLMIYALIM Kardesim..
Hayirli geceler...

Sevdalı33

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada evlerin yıkıldığını görmek

Rüyamda bir mahalle evler gecekondu tipi ve kepçeyle yikiliyorlar. İnsanlar eşyalarını zor kurtarıyor. Sıra benim olduğum eve de gelecekmiş. Ben de ev dağınıkligini toplamaya çalışıyorum. Sonra matkap var elimde. Inşaat yapımına yardım edecekmisim. Selamun aleyküm.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada evlerin yıkıldığını görmek

Rüyamda bir mahalle evler gecekondu tipi ve kepçeyle yikiliyorlar. İnsanlar eşyalarını zor kurtarıyor. Sıra benim olduğum eve de gelecekmiş. Ben de ev dağınıkligini toplamaya çalışıyorum. Sonra matkap var elimde. Inşaat yapımına yardım edecekmisim. Selamun aleyküm.
Aleykümselam. Evlerin yıkılması, ölüme yorulur. Ölüm olmazsa, çok büyük bir musibete yoruluyor.

Üst Alt