• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlenmek

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada evlenmek görmek rüyada evlenmek istememek rüyada evli biriyle evlenmek
Hayırlı sabahlar, Bekar bir bayanım. Rüyamda evli ve cocuklu kuzenimle evleniyordum ama çok garip bir evlilik, bir taraftan olmayacağını düşünüyorum, eşi benle konuşuyor, çocukları suçluyor, düğün olmuş ben sonradan geliyorum, gelinlik yok bende. Evlenmeyi istemiyorum ama evlenmişim. Sürekli uyandım gece, bu durumla sabaha kadar uğraştım. Anlamını çok merak ediyorum.Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı sabahlar, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada evlenmek ile ilgili olarak çok çeşitli söylemler bulunmaktadır
Rüyada evlilik yapmak, görmek;
bağlılık, uyum veya hayata geçiş ,bir değişim sürecin anlamına da gelebilir, Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir.
Bu anlamda rüyaların en anlamlısı ve en güzellerinden biridir.

Rüyada evlenmek istemediğini gören;
bir kişi muhtemelen bir konu hakkında zorlanmaktadır!! Selametle...

yalnızlık rıhtı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evlendiğini görmek, rüyada evlenmek rüya tabiri
Ben su 18 yaşındayım rüyamda evlendiğimi ve kocamın öldüğünü gördüm. Sonra 2 aylık hamile olduğumu ve bebeğimin kız olduğunu, onu düşürdüğümü gördüm, çok ağladım sesli sesli. Sevmediğim bir bayanın bana acıdığını, beni evine davet ettiğini ve benim sonra gideceğimi söylediğimi gördüm. Bebeğim düştükten sonra küçük kız çocuğu gördüm, benim kızım olup olmadığını bilmiyorum ama sanırım benim kızım. Rica etsem lütfen yorumlar mısınız ?

YÖNETİM/EDİT: Kuralları okuyun lütfen.

Reis

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evli olduğum halde başka biriyle evlenmiş olarak görmek

Selamun aleyküm, öncelikle teşekkür ediyorum sizlere. Ben evli 2 çocuk babası biriyim bir gece rüyamda tanıdığım ve beni seven bir kadının babamın evinde eşim olduğu halde babamın elini öpmek istediğini gördüm. Babam da bana sordu bu kim diye, bende gelinin dedim izin verde öpsün elini dedim. Babam da tamam sen diyosan olur dedi ve elini öptürdüğünü gördüm. yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun, saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada evli olduğum halde başka biriyle evlenmiş olarak görmek ;
Evli birisinin rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmesi, evlilik yaşamında kimi sorunlar, bir takım sıkıntılar ,yaşamınızda bir dönüm noktasında
olduğunuzu ifade eder.Unutmayın evlilik kolay kurulur ama yıkılması zordur.....

Nefsiniz ile Zevkleriniz Aklınızın ve Allah'ın Emirlerinin Önüne mi Geçti! Nefsinizin Kurbanı Olmayın
bir ilişkiyi bitirmeden başkasına başlamayin!!şöyle ki; eş,sözlü,nişanlı ,sevgili farketmez ayrılık noktasına geldiğiniz kişilerle bağlarınızı bitirmeden başka ilişkilere asla kalbinizi açmayın eğer açarsanız yalan ve riyanın üzerine kurulan aşk yada hayellerinizde şeytan bir gün sizi rezil etmek için peşinizde olur..

Bazen herşey göründüğü gibi değildir..olayların bir görünen tarafı bir de görünmeyen tarafları ve kendince hakli sebepleri vardir..
Sevginin olduğu yerde Şüphe olmaz!!Şüphe ile sevgi bir arada olmaz ikisi de varsa ya Sizde ya da Sevginizde bir hata, eksiklik vardir..

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Evinize huzur mutluluk sağlık ve bereket versin. Birbirinize sevgi ve saygınızı arttırsın inşaallah.
Hasbinallahi ve nimel vekil.
Selametle..

krasnaya97

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendini evlenmiş görmek

Rüyada evlendiğini görmek, rüyada evlenmek tabiri.
Selamunaleykum bundan 1 yıl önce sınıfımıza yeni bir arkadas gelmisti. Onunla konusmaya, mesajlasmaya basladik ancak aramizda arkadaslik otesinde hicbisey yoktu. Ancak bir gece bir rüya gördüm. Yanlis anlamayin ve afedersiniz ama; Rüyamda o çocukla evlenmistik bir dağ evindeydik. Benim Babaannem ve dedem de ayri bir odada yer yataginda yatiyorlardi. Bizde kendi odamizdaydik onda damatlik vardi ve ceketini cikarmisti gömleğinin düğmelerini cozuyordu bana bakıyordu arkada da yere beyaz çarşaf serilmişti yani ilk gece ruyasi gördüm. Bu ruyayi gördükten sonra biz gerçekten sevgili olduk ve şuan 1 yıldır beraberiz. Sürekli rüyalarimda onun ailesini görüyorum beni istemeye geliyorlar, bana sariliyorlar, her yere onlarla gidiyoruz bu tür rüyalar görüyorum anlamı nedir? Ayrıca sonradan öğrendim ki memleketinde gerçekten bir dağ evleri varmış anlamı nedir bunların? Şu 1 yıl içerisinde defalarca evlendigimizi gördüm rüyamda annesini babasini yengelerini abisini kisacasi tüm ailesini. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Zamanı geldiğinde inşallah hayırlı bir evlilik yapmanız duası ile..
bağlılık, uyum veya hayata geçiş ,bir değişim sürecin anlamına da gelebilir, Allah tarafından alınacak bir yardıma delalet etmektedir.
Bu anlamda rüyaların en anlamlısı ve en güzellerinden biridir.

Evlilik müessesesinin içine düşmeden içine düşmüş gibi olmak, böylece hem içinde olup hem dışardan içerdeki kendine bakabilmek...
Kendinizi maddî-manevî bakımlardan yetiştirebilmeniz için bir tenbih sayarak silkinip kendine gelmek ne hoş! Siz sanki Evlilik öncesi sendromuna girmişsiniz...sırıtık.:,

Rüyada kendini evlenmiş görmenin Psikolojik Yorumu;
Kişisel gelişiminizi tamamlamak üzere olduğunuz halde içinizde korku, endişe olduğunu simgelemektedir...
Bir insanin içinde korku, endişe varsa demek ki psikolojik ve Ruhsal olarak evliliğe ,cinselliğe hazır olmamasına işarettir.selametle..

deke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kuzenimle evlendiğimi gördüm

Selam ben rüyamda bir eve girdim akrabalar hepsı ordaydı, yemekler falan curcuna ama bılmıyordum sonradan öğrendim, ben kuzenımle evlenıyordum sözde rüyada. Yardımcı olursanız sevınırım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada evlendiğini görmek;
Hayatınızda bağlılık ve uyum konularında kendinizi geliştirmiş olduğunuzu gösterirken aynı zamanda bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu işaret edebilir.

Rüyada kuzenimle evlendiğimi görmek;
hayatın bu kargaşasında ailenizi ve akrabalarınızı ihmal ettiğinize yorumlanir..hayatın ,stres ve karmaşasında boğulmayın.......

HAYAT DENEN KARMAŞA
Hayat bir karmaşa ve bizde bu karmaşanın içinde ,Olanları anlamak ya da anlam vermek zor!! Bir psikolojik buhran içinde şaşırıp kalmışız.......
Bir şeyler yapmak istiyoruz,ama yapamıyoruz sanki ellerimiz bağlı ağzımız kapalı.Evet dört duvar arasına tıkılmış gibiyiz.

Bağırmak istiyoruz ya sesimizi duyan yok ya da sesimiz kıslmış !Ağlamak istiyoruz sanki göz yaşlarımız tükenmiş.
Bir an ölümü arzuluyoruz yaşamak isterken delicesine ama ne yaşamak var nede ölmek. İşte hepsi bir karmaşa....

Bir yoldaymışız sanki ama ne yol var ne de yolcu.Garip duygular sarıyor içimizi uzaklara dalıyoruz çok yakın gibi.Etrafımızda insanlar var yada yokmuş gibi ,
ya da onlar varda biz yokuz...Biz nerdeyiz acaba.........
Okyanusa düşmüş bir kibrit çöpü gibi savruluyoruz. Hangi limana uğrasak yalnızız.Soruyoruz kendimize nerdeyiz ,kimiz neyi arıyoruz ?
aslında kendimizi...

Hayat bir karmaşa bu karmaşanın çözümü kendi içimizde kendi iç dünyamızda. Bütün cevapsız soruların cevapları da bizde...

Evet dostum deke, Biz kendimizi değiştirmedikçe hep aynı şeyleri,aynı Ruh halini yaşar dururuz...
acilangul1

melikemm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evlenmek.
Selamün Aleyküm;
Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce hiç tanımadığım bir kişiyle amcamın evinde evleniyordum. Fakat evlenmek istemiyordum. Annem de evlenmemi istemiyordu fakat zorla evlendiriliyordum. Bu evleneceğim kişinin anneside benim annemin yanında oturuyordu, ev çok kalabalıktı. Ben evlenmek istemediğim için evden kaçtım. Daha sonra dedemin evine girdim ordan beni kuzenlerim çıkardılar ve evleneceğim kişi göründü kapıdan çıktık. Bu rüyayı gördükten sonra hayatım değişmeye başladı rüyamda gördüğüm kişi aslında tanıdık biriymiş daha sonra o kişiyle alakalı insanlarla da muhattap oldum. O kişiyle de muhattap oldum bir vesileyle.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkür ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun

rüyada evlenmek görmenin psikolojik Yorumu;
mesela zamanın geçmesini istemek,içinde bulunduğunuz durumu değiştirmek.....
İçinde bulunduğun durumu değiştirmek istiyorsan, o durum düzelmeden önce, önce senin kendi duygu ve düşüncelerini Olaylara ,Hayata bakış açını değiştirmen gerekiyor...
Hayat da senin düşünce,duygularını ve seçimlerini takip ediyor.
Bu yüzden İLK yapman gereken şey: senin duygu ve düşüncelerin,seçimlerin değişmeli ki bu haller, durumlar, şartlar da değişebilsin.

Rüyada zorla evlendirildiğini görmek;
Duygusal yada kişisel gelişiminize mani olan bir şey ya da durum olduğunu işaret eder. Önemli bir rüyadır ve bu durumu tespit edip, çözmeniz gerektiğini gösterir.
HER ŞEYİN HAYIRLISI
.

tozduman

Moderatör
Moderatör
Selâmün Aleyküm ablacigim. Nasılsın iyisindir inşallah.
Yazssam mi yazmasam mi ben yine yazayim mutlaka bir payım vardır hislerinden.

Rüyamda evleniyorum, herkesi hazırlıyorum yani tüm eksikler ile ilgileniyorum.
Hazırlanmam gerekiyor, kilo almışım çok az kendimi rahatsız hissediyorum.
Nişanlim beni begenmeyecek diye tedirgin oluyorum, nişanlim beni görüyor kıloma bakmıyor hazirmisin diye soruyor.
Saçlarımı yaptiriyorum ve gelinligimi giyiniyorum.
Almanyada olan çok değer verdiğim abim amcamın oğlunu görüyorum, o da benim düğünümde ve herkes çok çok mutlu, huzurlu.
Böyle gördüm hayrolsun inşallah.

Kiloma takılmam nişanlim spor çok yapıyor hayatinin bir parcasi kendisine çok bakıyor. Benim de öyle olmamı istiyor çok güzel birşey ama ben bir türlu spora yonelemiyorum. Yani göbek kası yapmam lazım resmi evliligim olana kadar :(
Squat vs bunların hepsini. Böyle vücudu olan bir kadın. Diri ve kaslı :( Ama spor merkezine de göndermiyor, erkekler var diye.
Evde yapmam lazım.

Biliyormusun abla "Bu dünya da Allah olmasaydi bu dünyada yaşanılmazdi"
Bunu söylemek içimden geldi, kaç gündür bunu düşünüyorum içten içe... malesef ki bunu bir tek ben düşünüyorum. .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun

rüyada evlenmek görmenin psikolojik Yorumu;
mesela zamanın geçmesini istemek,içinde bulunduğunuz durumu değiştirmek.....
İçinde bulunduğun durumu değiştirmek istiyorsan, o durum düzelmeden önce, önce senin kendi duygu ve düşüncelerini Olaylara ,Hayata bakış açını değiştirmen gerekiyor...
Hayat da senin düşünce,duygularını ve seçimlerini takip ediyor.
Bu yüzden İLK yapman gereken şey: senin duygu ve düşüncelerin,seçimlerin değişmeli ki bu haller, durumlar, şartlar da değişebilsin.

Rüyada Kilo Aldığını Görmek : Rüyada ŞİŞMANLIK ;
bireyin muhtemelen, sabırsız bir kişi olduğuna, bazende kendi kendine gereksiz stress,sıkıntı,,sorumluluk, sorunlar,dertler yükler yüklediğine alamet eder..kendi,kendine gereksiz, fazlalık ,zamansız yükler yüklüyorsun...zaten Zamanı gelince her şey, iplik iplik çözülür; çünkü ,Ortam ,Şartlar ve SEN her gün değişiyorsun.
Bazı şeyler zaman içinde ancak çözülür...
selametle..

tozduman

Moderatör
Moderatör
Off ablacigim off ..
Bukalemun gibi oldum telkinlerinle bütün organlarimi kullanıyorum :)
Tüm telkinlerin cebimde ama işte açık konuşmak gerekirse " Allahın planini anlamak mümkün değil "

Gönül sızım...
Hak teala hikmetle hükmeder hayır da olabilir şer de ama her ikisinde de bir hikmet ,sebep, gaye ve imtihan vardır.

Gamze17

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum evliyim çocuğum var ruyamda eşimden ayrilip aynı gün tanimadigim biriyle evlendigimi gördüm bu ne anlama geliyor yorumlayabilirmisiniz

Üst Alt