• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlenme teklifi aldığını görmek

B

birisi

Kayıtsız
Misafir
Es selamu aleyküm; Allahın selamı rahmeti bereketi ve mağfireti üzerinize olsun inş.

Rüyamda; Eskiden oturduğumuz ilk aldığımız evde idim. Oturma odasında oturuyordum, odanın perde tül ve camları açıktı. Pencereye tesettürlü bir bayan geldi ve benimle biraz konuşmak istediğini söyledi. Ben dinen uygun bir durum değil diye içimden düşünmeye başladım. Bana bekar olup olmadığımı sordu. Evet bekarım dedim. Aslında biliyormusunuz siz tam evlenmek istediğim birisiniz dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım. Lütfen bacım ben dinini dört dörtlük yaşayan birisi değilim kendinize daha layık birisini bulun dediğimde. Ama ben sizi seviyorum dedi ve Neyse annem ve abimi bekliyorlar gitmem gerekiyor dedi. Selametle kardeşim diyebildim. Bu bayan üç kez adını soyadınıda söylemişti fakat uyandığımda ne yüzünü nede adını hatırlayabildim. Hayırdır inşaAllah..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam ve rahmetullahi ve Berekatuhu.. Hayirli Ramazanlar kardesim...
Hayirdir ins..Rabbim hayra cikarsin..
Rüyanızda evlilik teklifi aldığını görmek gerçek yaşamınızda sizi sevindirecek bazı gelişmeler olacağına dalalettir. Allahu alem..
ama siz bu makama kendinizi layik gormemeniz bu mutevazi davranisiniz..ve helal dairesinde keyfiyet aramaniz...
haramdan uzak kalmaniz Rabbim tarafindan guzel bir nimet ile mukafatlandirilacaginiz seklinde yorumlanir..Rabbim en iyisi bilendir!
Hayat her seye ragmen Allah`a kul olunca guzeldir unutmayin bunu

Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme.
Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme...
Selamet ile hayra kalin
...

B

birisi

Kayıtsız
Misafir
Allah razı olsun, zaman ayırıp rüyamı yorumladığınız için teşekkürler, bir mukabele efendim sizde selametle hayra kalın inş..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada evlenme teklifi almak

Merhaba
Kolay kolay rüya gören biri değilim . Rüyamda çok eski okuldan bir arkadaşım bana evlenme teklif ediyor ve ben kabul etmiyorum, uzerinde bebe mavisi bir gömlek ve saçları kullağın arkasından ensesine kadar uzundu yorum yapabilen var mı?
Şimdiden Allah razı olsun INŞALLAH...

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada evlenme teklifi almak

Merhaba
Kolay kolay rüya gören biri değilim . Rüyamda çok eski okuldan bir arkadaşım bana evlenme teklif ediyor ve ben kabul etmiyorum, uzerinde bebe mavisi bir gömlek ve saçları kullağın arkasından ensesine kadar uzundu yorum yapabilen var mı?
Şimdiden Allah razı olsun INŞALLAH...
Merhaba. rüyada evlenme teklifi almak sevindirici bir habere işarettir.
evlenme teklifini reddetmek Allaha yakınlaşmaya, sıkıntının ardından huzura ayrıca mutluluğa işarettir.
ayrıca o mavi gömlek falan onlar saadete, sevgiye işarettir.
yani çok hayırlı bir rüyadır. selametle.

Üst Alt