• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlenip boşanmak

Badegul

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada evlenip boşanmak, rüyada boşanmak

Selamunaleykum kardeslerim ve hocalarim,

Ben 27 yasinda gurbetci bir bayanim. Dun gece ruyamda evlenmistim , mutlu degildim ve 3 aydan sonra bosanmaya karar veriyordum. Evli oldugum kisi, cok iyi bir insan, hayatimda tanidigim birisi, benimle yuva kurmak istemisti ama gonlum isinamadigi icin nasip olmamisti. Ruyamda onunla evliydim ama pek mutlu degildim, bosanmaya karar verdim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun Gurbetçi kardeşim .
Rüyada evlendiğini görmek;
bağlılık, uyum veya geçiş ,gerçek yaşamınızda önemli bir gelişimsel aşama geçiriyor olduğunuzu simgeler.

Rüyada boşandığını, eşinden ayrıldığını görmek;
hayatınızda istediğiniz farklı şeyler arasında öncelik sırasını doğru tespit etmeniz gerektiğine işaret eder.

"Üzülme Evlat ; kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki"
O insan ile evlenmiş olsa idiniz bile Rabbim en iyisini bilir mutlu olmazdın...Kendi dini inançlarınıza uygun birisini tercih edin. ...
Sevmediğiniz, içinizin ısınmadığı komşunuzla bile yapamazken hayat arkadaşıyla hiç yapamazsınız.
Belirli bir ruhî olgunluğa gelmeden evliliğe yanaşmayın. Çünkü evlilik, evcilik oyunu değil. “Biraz oynar usanırsam eşyalarımı alıp eve dönerim.”
diyemezsiniz. Evlenirken her zorluğa ve fedakârlığa katlanmayı göze alın.

Rüyada boşandığını görmek;
eşinden ayrıldığını, boşandığını görmek, gerçek yaşam olayları ve getirdiği stresi yansıtabilir.
Boşanma rüyaları, bir geçiş aşaması veya eski alışkanlıklarını değiştirmek aşamalarında sık görülür.
evlilik hayatınızda sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.
Bekarın eşini boşaması bulunduğu durumu terk etmesi gerekli olmasina yorumlanir.selametle..
.

Üst Alt