• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada evlendiğini ve hamile olduğunu görmek

Zennure

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Rüyada evlendiğini ve hamile olduğunu görmek ne anlama gelir?
Ben bekar bir genc kizim. Ruyamda su an ailemle yasadigim eve ziyarete gittigimi gordum. Baska misafirler de vardi ben onlari tanimiyordum. Bunlar benim esimin ailesiymis ve ben evlenmisim. Kutlama icin orada toplanildigini ogreniyorum cunku hamileymisim. Evli oldugumu ogrenince esimin kim oldugunu merak ediyorum. Biriyle konusuyorum evde. Sicakkanli biri. Onun esim oldugunu saniyorum ama aslinda esimin kardesiymis. Daha sonra kapi caliyor gidip bakiyorum esim geliyor. Yuzune bakiyorum, utaniyorum tuhaf hissediyorum. Tebessum ediyor bir seyler soyluyor bana.
Bu olaylarin gelecegim oldugunu soyluyorlar.

Yorumlarsaniz sevinirim. Allah razi olsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam. Herşeyi en iyi Allah bilir.
Rüyada evlendiğini ve hamile olduğunu görmek tabiri; Allah rüyanızı hayreylesin.
Rüyada evlilik genelde hep iyiye yorumlanmıştır.
Muhtemelen yakın zamanda maddi manevi sürprizler sizi bekliyor. Hayatınızda değişimin başlayacağı anlamına gelebilir. Hamilelik de hep iyiye yorumlanmıştır. Yeni gelişmelerde daha hazırlıklı ve donanımlı olmanız gerekebilir. Referans insanları iyi seçmeniz ve sizi tanıyan bilen ve güveneceğiniz yeni dostlara ihtiyacınız olabilir.

Beklentilerinizi ve kendi gerçeklerinizi gözden geçirip size uyan ve makul olanı ve daha dindar olanı seçmeniz gerekebilir.

Tv dizilerini izlemenizi tavsiye etmiyoruz. Şayet izliyorsanız bir dizi eleştirmeni gibi izlerseniz vereceği mesajların ruh dünyanızda ve manevi yaşamınızda nasıl bir yıkıma uğradığınızı anlarsınız. Rüyalarda ve hülyalarda dizilerin etkisi büyük. Ancak bu dizilerdeki hayat ve mesaj ne bizim yapımıza ne aile mevhumuza ne de manevi hayatımıza uymuyor. Şuuraltımızı dizilere teslim etmeyelim. TRT deki seksenler tarzı dizilerin haricindeki diziler bizimle uyuşmuyor.

Üst Alt