• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eve hırsız girdiğini görmek

Ö

özen

Kayıtsız
Misafir
hayırlı akşamlar rüyamda evime hırsız girmişti ve altınlarımdan bir kaçını çalmıştı sonra evin diğer bölümlerini kontrol ederken banyoda konserveler gördüm ancak konserveler ev sahibiminmiş mısır konservesi turşu kavonozları erik konservesi gibi... konservelerin tadına bakmadım. sonra kafamı turşulardan kaldırıp baktığımda banya duvarım çatlamış ortadan yarılmıştı.

yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Allah razı olsun

Bartından Özen, yaş 30, evli, bilgisayarcı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duavecocuk.jpg

Size de hayırlı akşamlar efendim hosgeldiniz..
Ruyaniza baslamadan once bunlari yazip gecemiyecegim..
Belki bilginiz var ama Ben yine de Sizin ile muhabbet seklinde samimi olarak yazacagim..

Eğer şu an elinizde 85 gram altın veya buna denk bir paranız bulunuyorsa ve son bir senedir ihtiyaçlarınızı bu paraya dokunmadan giderebildiyseniz
bu paranın yüzde iki buçuğunu zekât olarak vermeniz gerekir...
Dünya mali Dünya da kalir biriktirip turşusunu kuracak degiliz..
Dünya sırlarla dolu ama sırların sahibi biz değiliz..
her seyin bir olus sebep ve hikmetleri vardir.. ama bizler anliyamadigimiz icin..
basimiza gelen ufak olumsuzluklar ile hemen YIKILIRIZ...
oysa o zorluklar bazen bizi daha guzelle ve guclu kilmasi icin gereklidir..
Nablusi (rahmetullahi aleyh)’ in tabiri: Rüyada hırsız,Maddi veya Manevi sizden hastalıktır...
cunku sizin icin degerli olan bir seyi alip gitmistir..
oysa cana gelecek olan malla gelsin diyebilseydik.. sagligimiza da zarari pek dokunmazdi...
Hırsızın evden bir şey aldığını görmek, o hırsızın delalet ettiği bir manada hastalık olur..seklinde yorumlanir...

Rüyasında konserve gören kişinin mazide kalan olaylarla uğraşacağına, işlerinizin kötüleşeceğine, sıkıntılı dönemler geçireceğinize yorumlanır... ama konserveler ev sahibiminmiş ..
konserve görmenin tabiri, konservenin tadina baglidir.
Tatli tatli ve hos olan konservenin tabiri, hayır ve menfaata, tadi aci ve kötü olan konservenin tabiri işe ser ve mazarrata işarettir.
Duvarın yarılması bir tehlikeden dolayı uyarılmaya,.

İlahi Ya Rab, görünür görünmez kaza, güç ve takât yetmez belalardan Sana Siginiriz...

Ö

özen

Kayıtsız
Misafir
Allah razı olsun

efendim ben dün memurluk sınavına girdim işsizim şu anda bir gün sonunda da böyle bir rüya görünce öğrenmek istedim rüyamı gündüz uykusunda gördüm saat öğlen 2 sularıydı... her sitede farklı farklı şeyler yazıyor kafam karıştı samimiyetinize inandım ve yazdım 85 gram altınım yok ancak bir müslüman olarak zekat fitre görevlerini yerine getirmem konusunda görevlerimi biliyorum ve teşekkür ediyorum mesajlarınız için

sağlıklı ve hayırlı günler dilerim

hoşcakalın

bartından özen, yaş 30, evli, bilgisayarcı

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
allahkapiacar.jpg

Ben De sizin gibi samimi ve zekat fitre görevlerini yerine getiren bir kardesimi tanidigim icin sevindim.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...
Biz elimizden geleni yapacagiz..gerisi Allah Kerim diyecegiz..
Hirsizin ne manaya geldigini simdi anladiniz mi?
Nablusi (rahmetullahi aleyh)’ in tabiri: Rüyada hırsız Maddi veya Manevi hastalık ve SIKINTIDIR!!!
cunku sizin icin degerli olan bir seyi alip gitmistir..
Memurluk sinavinda size ait olan bir isi veya imkani, pozisyonu baskasi HAKKI olmadan almis ise de..insallah Rabbim Size daha HAYIRLI bir KAPI acacaktir...
oysa cana gelecek olan malla gelsin diyebilseydik.. sagligimiza da zarari pek dokunmazdi..
Allah bir kapıyı kaparsa, bin kapıyı açar..kardesim siz sadece helalinden Bereket ve RIZKINIZI dileyin..

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hırsız

Merhaba iyi bayramlar.Ben rüyamada babam ve oğlumla evde oturuyorum eve hırsız girdiğini fark ediyoruz ve dışarı çıkıyoruz babam arabaya binip kaçıyor biz kalıyoruz.sonra hırsız dışarı çıkıyor elinde ufak bir poşet içinde altınlarım var,ve ben onunla yüz yüze geliyorum ama birşey diyemiyorum oda zengin oldum diye sevinerek arabasına biniyor gidiyor.oarada babam kaynim eşim geliyor ona çok kızıyorum hep senin yüzünden keşke satsaydın diye.Polisi arıyorum resmen dalga geciyorlar bir kaç parça altın için orayami gelelim diye,ben babama kızıyorum bizi bırakıp gittin diye sonu karışık hatırlıyamıyorum.Ev içerden benim evim dışardan annemlerin evi.Yorumlarsanız çok memnun olurum.Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar ve Hayirli Bayramlar..hayırdır insallah..
rüyada hırsız görmek :Taniniyorsa o hirsiz malini caldigi kimseden faydalanacagi bir ilim meslek ya da bir soz ogrenir.
tanimiyorsaniz gecici bir SIKINTIDAN sonra ferahliga yorumlanır.

ayrica Mana anlami;rüyada hırsız görmek o hirsiz kendi nefsiniz olarak da yorumlanir.. Sizi Sizden ve Sevdiklerinizdan çalan Nefis!!!
Nefis içeriden öyle bir hırsızdır ki, evi soyar da kimseye belli etmez..
altinlarinizi,manevi değerlerinizi, huzurunuzu,edep, haya ve insanliginizi, vicdaninizi çalan Nefis!!

Aile ici tartışma ..rahatlatmak için kimi isterseniz suçlayın, meseleyi çözemezsiniz..
Düşmanınızın başkaları değil, kendi nefsiniz olduğunu unutmayın. Allah'ın güzelliklerinden sizi ayıran başkaları değil, sizin nefsinizdir.
Öyleyse onu kırmak, onun zincirlerini kırmak, nefsinizi yerle bir etmek sizin üzerinize farzdır..
Unutmayın ki nefsinize attığınız her yumruk, onu yaraladığınız her darbe, şeytana indirilmiş bir darbedir.

Her davranışınızda bir huzursuzluk duyuyorsanız, bunun sebebi nefsinizdir.
Başkalarının davranışlarından huzursuzluk duyuyorsanız, bunun sebebi gene nefsinizdir.
Başkalarına huzursuzluk veriyorsanız, bunun sebebi gene nefsinizdir.
Eğer sizin davranışlarınız başkalarına huzur veren bir boyuttaysa, o zaman ruhunuzla hareket ediyorsunuz demektir.
İşte Allah'ın hepinizden beklediği şey budur. Her davranışınızda başkalarına huzur veren bir yapı içinde olmalıyız.

İki tane alternatifin olduğunu hep hatırlayın. Terazinin bir tarafında doğru davranışlar, başkalarına huzur vermek ve kendinizin de huzur duyması söz konusu.
Terazinin diğer tarafında ters davranışlarınız, başkalarını huzursuz etmek, kendinizi de huzursuz etmek söz konusu...
yani bizleri başkaları degil!!biz kendi kendimizi huzursuz ve deprasyona sokuyoruz...

ben nefsime hâkim olamıyorum, bir anda parlıyorum, kolundan tutup atıyorum kişiyi, onu bir güzel fırçalıyorum.
Bu bir çözüm değil, bu kendinizi müdafaa etmek degil Mazereti suçundan büyük derler ya işte bu da öyle bir sey..
Ben nefsime hâkim olamıyorum demek, insanın iradesinin sıfır olduğunu gösterir.
Allah bize irade verdi. Ne zaman başkasına onun hoşlanmayacağı bir davranışta bulunduysanız, bu sadece onu huzursuz etmekle kalmayacak, sizi de huzursuz edecektir.

Allahû Tealâ "Öfkesini yenenler, onlar sabır sahipleridir" diyor.
Bu ne demek; nefs sahibi, öfkesi var ama iradesiyle karşı çıkıyor, öfkesini yeniyor.
Ne yazar, sizin yaptığınız kötü bir davranış diyelim ki başka birini üzdü, yani istediğiniz hedefe vardınız. Hedefiniz onu rencide etmekti, yaptınız. Ne kazanacaksınız?
Sadece kaybedeceksiniz. Birinci kaybınız; derecat kaybı.

Eskiler "ne ekerseniz onu biçersiniz" demişler. Biz başkalarına karşı davranışlarımızı onlara huzur verecek şekilde dizayn edersek,
onlardan gelen davranış biçimleri de büyük ölçüde öyle olacaktır.
hayirli gunler Gönül Dostum..

acilangul1

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Rüyamda çalınan altınlar gerçekten var ve evde olmaları beni huzursuz ediyor.Bu yüzden eşimle hep tartışıyorum birgün eve hırsız girecek diye.Sonunda rüyamda girdi.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Rüyamda çalınan altınlar gerçekten var ve evde olmaları beni huzursuz ediyor.Bu yüzden eşimle hep tartışıyorum birgün eve hırsız girecek diye.Sonunda rüyamda girdi.
selin kardeşim rüyanızda eve hırgız girdiyse emin olun gerçektede evinize hırgız girecektir:imkansiz:.
eniyisimi siz baa adresinizi verin hırgızdan önce ben gelip gireyim islikcalan

Tabikii bayram şakasısırıtık.:,
Ama gerçekte gerçekten dikatli olun çünkü dünyanın çivisi çıktı,
eve gelen tanıdığın misafir den bile gizlemeye çalış sakın yerini göstermeqqww..k

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Olur adresi veririm siz gelin hatta yerini söyleyeyim boşa evi dağıtmayın :)) çok doğru söylüyorsunuz bu devirde kimseye güvenmeyeceksin.Hayırlı geçerler

Katze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, bu gece rüyamda eve hırsız girmiş ve benim sandıkta altınlarım varmış onu ve evdeki erkek kedimi çalıyor. Altınları umursamıyorum ama yanımdakilerle sokağa çıkıp kedimi aramaya başlıyorum. Onu ararken de ona benzer bir sürü kedi de görüyorum. Çok üzülüp ağlıyorum, ararken uyandım. Gerçekten de evde kedim var ama evde bir iki ufak takı haricinde altınım yok. Yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun.

Üst Alt