• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ev süpürmek ve havuz görmek

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm

Rüyamda uzaktan şehrin ışıklarının göründüğü yüksekçe bir tepedeki evdeyim. Ev çok büyükçe belki dubleks. Etrafta başka evler ve apartmanlarda var. İlerde buralar çok değerlenecek diye geçiriyorum içimden.

Evin çok geniş bir bahçesi var, bahçede yine büyükçe bir yüzme havuzu gibi bir havuz var, su ile dolu. Galiba annem yemek yapmak gibi bir şeyle uğraşırken yerlere bir şeyler dökmüş elektirik süpürgesi ile süpürdüğümü hatırlıyorum.

Teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin.
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelir miyim.
Heybemde dolu bir çuval iman istersen sen de içine gir bir güzel nurlan..

Ruyaniza hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin..
"Rüyamda uzaktan şehrin ışıklarının göründüğü yüksekçe bir tepedeki evdeyim"

Hayatı yaşayanlardan mı yoksa seyredenlerden misiniz ?
-Bizzat hayatın içinde olanlardan ve yaşayanlardanım. Hayatı seyretmekten hoşlanmam. İçinde oyuncu olmaktan hoşlanırım.

Hayat hoş gerisi boş mu?
- Hayır. Hayat hoş değil zordur... ama Alla'a tevekul ettigin de kolaydir... Kaderini yasarsin... Gerisi de boş değildir.
Hayat bakıldığında zor, yaşandığında yorucu, sevdiğinde güzel, sevildiğinde çok güzeldir.

Hayatla hesaplaşır mısınız?
- Hayatla didişmektense, iyi geçinme yolunu seçtim. Hesaplaşmak yerine, anlaşmayı tercih ediyorum.

Hayat kurnazlığı affeder mi?
- Affetmez. Bunu kısa vadede değilse de uzun vadede gösterir.

Hayat sizin için ne renk?
- Bazen kırmızı, bazen siyah, bazen de beyaz. Ama asla gri değil. Çünkü benim için ya hep ya da hiç! Hayatı net görmeyi severim.

Kendinize sadık mısınız?
- Çok… Kendime saygısızlık edecek hiçbir harekette bulunmam.

Ya karşınızdakine?
- Evet dostlarıma, yakınlarıma, hayatıma giren insanlara sonuna kadar sadık kaldım hep.

Canınızı en çok ne acıtır?
- Çok güvendiğim bir insanın güvenimi sarsması...

Rüyada görülen ev kisinin dünya ve ahirettini de simgeler..
Ayrica, güzel temiz ferah bir ev ise yaşanacak hayatın da gönlüne göre olması beklenir. Mutluluk ferahlık sevinç olarak yorumlanır.
Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır.
Hesaplarınızi sadece bugün düşünerek YAPMAYIN!!! Yarıni da hesaba katarak, YAPARSANIZ... daha huzurlu olursunuz seklinde yorumlanir...

Rüyada ev süpürmek, üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır... bazen de mal kaybina da isaret edebilir..
Nasrettin Hoca deyimi ile, yorgan gitti kavga bitti misali...sırıtık.:,

Su ile doldurulmuş bir havuz gören kimse, cömert ve şerefli kimseden ikram ve iyilik görür...
ANNELER GÜNÜ BİR GÜN DEĞİL; HER GÜN ANNELER GÜNÜ ..
AMA BUGÜNÜ BAHANE EDİN UFAK BİR HEDİYE İLE ANNENİZİN GÖNLÜNÜ VE DUASINI ALLAH RIZASI ICUN ALIN.
Annenin duası almak Allah-in RIZA ve hosnudluguna sebep olur...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkürler,

Peki yazmaya hep aynı giriş cümleleri ile neden başlıyorsunuz?

Psikoloji okumuş birinin ya hep ya hiç diye değerlendirmesi de ilginç doğrusu;)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumunuz için teşekkürler,

Peki yazmaya hep aynı giriş cümleleri ile neden başlıyorsunuz?

Psikoloji okumuş birinin ya hep ya hiç diye değerlendirmesi de ilginç doğrusu;)

Bir sey degil...hep aynı giriş cümleleri ile başlamamin muhakak ki bir sebebi hikmetti vardir ins. bir gun aciklarim...
ya hep ya hiç burada sizin Gönül aynasindan yansimasi ile yazdim... yani kisisel bana mahsus bir sey degil!!!

Ya Hep Ya Hiç Psikolojisi;
Bu durum kendimizi, diğer insanları ve olayları kutuplaşmış, zıt sınıflara sokma eğiliminize işaret eder.
Ya bir işi çok iyi yaparsınız, ya da hiç beceremezsiniz, ya her dakika yoğun olarak çalışırsınız ya da tembelsinizdir.
Yaşanılan şeyler iki ayrı uçtadır, sadece siyah ya da beyaz renkler vardır, ara renkler hiç bulunmaz.
Depresyondayken çoğunlukla diğerlerini beyaz, kendinizi siyah olarak değerlendirirsiniz.
Diğer insanlar mutlu iken, siz değilsinizdir. Diğer insanlar başa çıkarlar ama siz yapamazsınız, diğer insanlar başarılıdır, siz değilsinizdir.
Siyah ya da beyaz düşünceler, hiçbir şeyin derecelendirilmesine olanak sağlamaz. “Ben tümüyle yetersizim”, “ben tümüyle aptalım”, Bu tarz düşüceler gerçekçi değildir.
Çünkü insanlar ya da durumlar, çok ender olarak tek bir deyimle ifade edilebilir.
Böyle bir düşünce tarzı aşırı mükemmeliyetçi olduğunuzun bir ifadesidir.
Kendinize koyduğunuz hedefler gerçek dışı düzeydedir. Böyle olunca bu hedeflere ulaşamama ya da beklentileri karşılayamama durumu ile baş başa kalırsınız.
Bu da insanın kazanma şansının hiç olmadığı bir oyundur.

Mükemmeliyetçi degilim!!! Mükemmel olana ulaşmaktan vazgeçmek, hatalarıyla yaşamayı, onlardan sonuçlar çıkarabilmeyi öğrenmek cesaret ister.
Ve unutmayalım ki, bize biz olma özelliğini veren mükemmel olmayan yanlarımızdır...:tamam:.

İnsanin icinde bulundugu ruh hali duygu haal ve davranislarini fikir ve dusuncelerini, ruyalarini bile etkiler...
İnsan hayatına baktığımızda düz bir çizgi değildir, olmamalıdır da. Nasıl mevsimler, aylar, günler farklı farklıdır aynen öyle insan da bazen neşeli ve mutlu,
bazen kederli ve elemli; kasvetli, hüzünlü ve bir boslukta hisseder kendini....
kimi zaman özgüveni yüksek, kimi zaman acziyet ve yetersizlik içerisinde olabilmektedir.

Ya hep ya hiç diyenlerden degil!!
Hatasiz kul olmaz diyenlerdenim!!

Üst Alt