• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ettehiyyatü okumak

eski üye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ettehiyyatü duasını okumak ne demektir?
Selamün aleyküm. Rüyamda eskiden gittiğim bir dergahı gördüm. Sanki orası evim gibi olmuştu. Orada yatıp orada kalkıyordum. Yer yatağında uyandım, uyandığım gibi karşımda tüp var. Çaydanlığa su koydum ve çay demlemeye başladım. Bir ara çaya dilimi değdirdim gerçek anlamda tadını hissettim. Sonra kendi kendime dedim ki "Ettehiyyatü okumalısın" sonra okumaya başladım. O sırada telefonumun alarmı çaldı sabah namazı için uyandım.
Şimdiden teşekkür ediyorum. Allah kolaylık versin.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
ettehiyyatuduasi.gif

Okunuşu: Ettehiyyâtü lillâhi vessalevâtü vettayyibât. Esselâmü aleyke eyyühen-Nebiyyü ve rahmetullâhi ve berekâtüh, Esselâmü aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlüh.

Mânâsı: Her türlü hurmet, salevât ve bütün iyilikler Allaha mahsustur. Ey Nebî! Allahın selâm, rahmet ve bereketi senin üzerine olsun. Selâm, bizim ve Allahın sâlih kullarının üzerine olsun. Şehâdet ederim ki, Allah birdir ve yine şehâdet ederim ki, Muhammed (aleyhisselâm) Onun kulu ve resûlüdür.

Ve aleykümselam, Rüyanız hayr Olsun
Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak ;
Nasibince bereket, rızk, ilim, irfan ve idrak ...
Her kes kaderindekini yaşar nasibi kadar rızıklanır,nasibince nasiplenır ..
Her şey kader ile takdir edilmiştir.Kısmetine ,nasibine razı ol ki rahat edesin.selametle..

Cevap Gönül sızım'a aittir.

E

eeeeeeeee

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda bir adam ettehiyyatu okuyordu bana sadece namazda oturdugunda degil fatihadan sonra da ettehiyyatü okuyabilirsin dedi. Ben de hayir ben hocamdan öyle ögrenmedim dedim.

Üst Alt