• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada esya toplamak

mukabil_kalp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, rüyamda şu an oturdugumuz evden taşınmak üzere eşyalarımızı topladıgımızı gördüm.Başka bir ev görmedim sadece eşyalar paketlenmiş evde duruyordu....yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hos geldiniz kardesim..
Hayirdir insallah
Rüyada eşya toplamak; eşyalarını bir yerden başka bir yere taşıdığını görmek muhit değiştirerek, iş değiştirmek, sıkıntılardan kurtulmak, rahata kavuşmak
bir degisim,ile gelen gecici, zahmet ile gelen rahmette delalettir.

hayattinizdaki olumsuzluklardan kacmak siginmak icin her insanin dalgaların yıpratıcı etkisinden korumak icin her an Allah`a SIGININ!!Kardesim her seyin HAYIRLISINI dileyin...

Iki Alemiki dunya iki insan ve mekan arasinda bocalamayin!!!
Kendinize sığınacak liman ararkensığınılacak liman oldunuzmu hiç ???
Bunu başarmak başarabilmek gerçekten çok zor..
başarabilmek tarifi imkansız bir mutluluk veriyor insanaben sığınınacak bir liman ararken kendimebu limanı bulamadan sığınılacak liman oldum bu beni hayata bağlıyan en büyük etkendir..
başkalarının mutluluğu için mücadele etmek siz farkında olmadan sizide hayata bağlıyor.
Bunlar annebabaeşkardeşevlatarkadaşdost herkes için geçerlidir....
Kendinize sığınacak liman ararken sığınılacak liman oldunuzmu hiç ?
yağmurlar yağarfırtınalar kopar içinizde.Bir limana...ihtiyac duyarken ve bir bakmışsınız siz liman olmuşsunuz....
olsun kardesim liman bulmakta liman olmak ta niyet Allah RIZASI icin olur Bir limana sığınmak için can atarsınız ama bir bakarsınız
sığındığınız liman sizden daha yağışlısizden daha fırtınalı...
Usulca yaklaştım.
Daha limana girerken tatlı bir rüzgar vurdu yüzüme.
O an anladım bu liman kim bilir ne zamandır beni bekliyordu.
O da kimbilir ne kadar yorgundu buraya gelip gidenlerden.
Karar verdim. Buraya demir atma zamani geldi..
selamet ile Hayra Kalin...

mukabil_kalp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Bu dünya oyun ve eglence alanı bizim asıl dünyamız ebediyet olacaktır insaallah. Hayatım boyunca baskaları için liman olma gayretinde oldum. Yasatmak için yasama niyetindeyim inşaallah bu size hakkımda bir fikir olusturur :)
Çok tesekkür ediyorum vakit ayırıp yorum yaptıgınız için.Selam ve dua ile...

ferhat59

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendi eşyalarımızı toplamak

Rüyada eşya toplamak.
Selamünaleyküm ilk defa bir forum sitesine kayıt oluyorum yanlış hatırlamıyorsam. Gördüğüm rüyaların çok farklı anlamları ile karşılaşıyorum sizin siteniz ilgimi çekti, yapılan tabirler falan bizde bir rüyamızı anlatmak istiyoruz. Rüyamda bilmediğim bir evdeydim, orada tanımadığım kimseler vardı eşimde yanımdaydı. Orada namaz kıldığımı hissettim ama görmedim sadece hissettim o yabancı kimseleri tam hatırlamıyorum ama bana lafla saldırdılar. Sonra içlerinden biri ona dokunmayın o İslam şeriatına göre hareket eder dediler lakin bu doğru değil günahkar bir kulum. Neyse oradan eşyalarımızı toparladık çıkacaktık ki ben uyandım. Çorlu'da yaşıyorum başka bir ilçeye iş için gitme durumum var, hayırlı olmamasından, üzgün geri dönmekten korkuyorum çünkü biz pek çalışmayı sevmeyen biriyiz, bunu sıkılarak söylüyorum. Müslümanca yaşamak için çalışmak şarttır, gördüğüm rüyanın bununla alakası olabilir mi? Vesselam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada eşya toplamak.
Ve aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

ALLAH cc. herkesin ,hepinizin hakkında hayırlısını versin.

rüyada bir evden kendi eşyalarımızı toplamak ;
Bir durumdan başka bir duruma geçmeye; muhit değiştirerek, iş değiştirmek, sıkıntılardan kurtulmak, rahata kavuşmak Kendinizi toparlama sürecinde olmak,Allah hepimizin yardımcısı Olsun.

rüyada tanımadığım bir evden kendi eşyalarımızı toplamak ;
Hayatinizda ki belirsizlikler, korku ,endişe acele karar vermeyin..
Hayat bir risktir ama hayat asla bir şans oyunu ya da kumar değildir..Önce düşün,sonra tAŞın..
Selametle..

Üst Alt