• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada esrar içmek

Mitsurugi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada esrar kullanmak, rüyada esrar içmek, rüyada esrar içtiğini görmek tabiri.
Rüyamda arkadaslarimla esrar kullaniyorum ve malesef gercek hayattada yaptigim birsey. Neyse ilk önce onlarla beraber esrar ictik ve arkadaslarimdan en cok sevdigim kisi (malesef biraz Asi) benden kendisini öldürmemi istiyor bende istegini geri cevirmeyip bir bicakla bogazina dayayip kesiyorum. (kan yok) Kisa bir zaman sonra anlamadigim bir nedenden dolayi arkadasimin yarasi kendiliginden kapaniyor. İkimizde bu olaya sasirip kaliyoruz ve yaptigimizdan pisman oluyoruz.
Ben o Mekani terkediyorum ve disariya cikiyorum, disarida 3-5 Köpekle Karsilasiyorum bana saldiriyorlar havliyorlar ama isirmayi benimde gözü karaligimdan basaramiyorlar ve gidiyorlar.

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Esrar,bilinçaltına etki ederek farklı rüya ve halüsinasyonlara yol açabilir.Uzun süreli kullanımda beyin hasarına yol açar.Sarhoşluk verici her şey dinimizce haram kılınmıştır...

Rüyanızın pek hayır olmadığı ortada.Size,ayağınızı denk almanız mesajı geliyor olabilir ;)

Rüyambu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle merhabalar.
Rüyamda hiç tanımadığım birinin evinde 2 tane yaşıtımla beraber beyaz toz (sanırım esrar) çekiyorduk burnumuzdan. Bunun sonucunda kolumda derin yaralar çıkmaya başlıyordu ve bu yaralar büyüyordu. Daha sonra annem bizi gördü ve bir daha yapmamamız için uyardı.
Esrar içen yanımdaki iki kişiden erkek olanı balkona çıkıp esrar çekmeye devam ediyor. Ben de bir anda sarılıp "Üzülme!" derken, platonik olarak sevdiğim kişi aşağıdan geçiyor. Sarıldığım çocuk "Aa bak aşağıdan sevdiğin adam geçiyor!" diyor. Ben de bir panikle içeri giriyorum. Sevdiğim kişi, sarıldığım çocuğa aşağıdan "Kusura bakma, göremedim." diye bağırıyor. O da "Önemli değil kardeşim." diyor.
Ve sevdiğim kişi yolu geçene kadar arkasına dönüp dönüp hep balkona bakıyor.

Dipnot: Rüyamda platonik olduğum kişi gerçek hayatta onu sevdiğimi bilmiyor.

Şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun... :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada esrar içmek ;
Rüyanız öncelikle bir tövbeyi ya da pişmanlığı, bir şeyi terk etme niyetinizi işaret etmektedir.
Bu gerçek hayatınızda bir yönünüzü, alışkanlığı terk etme,son vermeniz gerektiğine yoksa madi, manevi, ruhsal, aklen size zarar verebilecek olmasına semboldur..

Ancak birisi ya da birileri sizin bu düşüncenizi ya da eylemini engellemeye çalışmakta, sizi değişimden döndürmeye çalışmaktalar. Sonuçta siz tüm engellemelere karşılık, sizi değişimden döndürmeye çalışanlara kulak asmayıp değişmek, değiştirmek zorunda kalabilirsiniz..Tüm kötülüklerin sizden uzak durmasını dilerim.kendinize gelin kendinize..
selametle..

S

seyf25

Kayıtsız
Misafir
Rüyada esrar içtiğini görmek

Rüyamda bi arkadaşımla esrar içiyoruz ve içtiğime pişman oluyorum. Gerçek hayatımda kullandığım birşey ama uzun süre kullanmadığımdan böyle rüyaları(bu ve buna benzer) sıkça görüyorum, gerçekte de kullandıktan sonra pişman oluyorum maddi manevi..

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada esrar içtiğini görmek

Rüyamda bi arkadaşımla esrar içiyoruz ve içtiğime pişman oluyorum. Gerçek hayatımda kullandığım birşey ama uzun süre kullanmadığımdan böyle rüyaları(bu ve buna benzer) sıkça görüyorum, gerçekte de kullandıktan sonra pişman oluyorum maddi manevi..
Esrarı yararlı bir ilaç için kullanmak caizdir. Günümüzde esrardan yapılan ilaçlar mevcuttur kullanılan. Lakin çokça kullanıp sarhoş olmak haramdır.

Gelelim rüyaya. Kişinin sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadığına ve bununla kendisi için hiç iyi sonuçlanmayacağına ve çok daha kötü günler görüleceğine rivayet edilir. Selametle.

Üst Alt