• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada eski sevgilisine yardım etmek

_lütfiye_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm
rüyamda eski sevgilimi gördüm.ayrıldık.epeydir görüşmüyoruz.ayrılık benim için çok sıkıntılı bir süreçti hak etmediğim şeyler yaşayarak ayrıldım ve içimden geçenleri ona söyleme fırsatını da bulamamıştım.üzerinden çok zaman geçti, ve ben onu unuttum.aklıma bile gelmediği bir gece rüyamda gördüm.eski sevgilimi uzak ve ortak tanıdığımız olmayan bir arkadaşımla aynı evde yaşadıklarını duyuyorum.eski sevgilimin kötü olduğunu ve benim ona yardım etmem gerektiğini söylüyorlar.ben biraz düşünüyorum sonra onunla karşılaşıyoruz.gayet normal arkadaş gibi muhabbet ediyoruz.birlikte bir markete giriyoruz.orda çok az oturup bir şey almadan çıkıyoruz.terk edilmiş eski bir okul gibi bir yerlerden geçiyoruz ve markete giriyoruz.ben sanki onu sıkıntısından kurtarmak istiyor gibiyim.biz onunla konustukça ona karşı meylim artıyor.marketten çıktıktan sonra otobüse biniyoruz 4 kişi.eski bir otobüs.orta yaşlılar ve yaşlılar var.eski sevgilimin annesi de otobüsteymiş.ama önde oturuyormuş biz en arkada oturuyoruz.kadın beyaz saçlı başı açık yaşlı.sonra kadın bizi görüyor oğlunu yanına çağırıyor.biz tekrar arkaya geçiyoruz onun küçük siyah bir el çantası varmış bendeymiş ben de onu tekrar ona veriyorum.o da annesinin yanına gidiyor annenin yanına git dememle.
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun.hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanız klasik bir ayrilma sonrasi gorulen bilincalti psikolojik bir yargilama ruyasi sanki...
eski sevgiliyi görme rüyası; içinde bulunduğunuz iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi veya pişmanlık .KIRGINLIK, içinizden geçenleri ona söyleyemediklerinizden yansiyan , duygularını simgelemekte..
belkide hala bir ihtimal yeniden bir araya gelme arzunuzu ifade etmektedir. Kendinize söz de verseniz, yeminde etseniz.Ona cok da KIRGIN da olsaniz kalbinizin bir parçası hala onun için atıyor olabilir ve insanlar kalplerine tam hükmedeyebilirler.

Rüyada otobüs gormek: otobüsüne göre değişir.
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının.
Dikkat edin.araçta yolcu iseniz hayatta pasif bir rol aldığınızı gösterir...

Geçmişin hata ve yanlışlıklarını ,kirginliklarini maziye gömüp gözlerinizi geleceğe çevirmelisiniz.. yoksa omur boyu hep iki kopru arasinda ASILI ve TAKILI gibi yasarsiniz..
Hayirli geceler..

Üst Alt