K
Kayıtsız Üye
Kayıtsız
Misafir
Merhabalar rüyada eski eşinin çocuklarını görmek ne demektir? Ben rüyamda 5,5 yıl önce ayrıldığım kocamın benden sonraki birlikteliklerinden olan çocuklarıyla birlikte benim yanımda olduğunu görüyorum. Ben bekarken yaşadığım evde yaşıyorum yatağın üzerinde oturuyorum o da sırt üstü uzanmış yatıyor. O ara ben onun çocuklarını yatağın üzerinde görüyorum. Bir yaşlarında ikizleri var bir de onlardan biraz büyük kızı. Sonra ben diyorum acaba bu ikizler oğlan mı kızmı, önce birinin altını açıyorum, oğlan çocuğu ama altına yapmış, çok fazla değil ama temizlerken parmak ucu kadar elime bulaşıyor o ara bir yandan da çocukları banyo yaptırıyorum. O arada çocuğun annesini görüyorum başı örtülü onunla sohbet ediyorum derken başka bi kadın geliyor onun başı açık onunlada sohbet ediyorum, bana nasıl tanıştıklarını beni nerden tanıdıklarını anlatıyorlar ben de sorular soruyorum ama içten içe kalbim çok acıyor.
Sonra açık saçlı kadın gitmesi gerektiğini söylüyor ama çocuğunu bizde bırakıyor ayağa kalktığında da yeniden hamile olduğunu söylüyor daha da içim acıyor ama kadına karşı hep iyi davranıyorum. Onunla birlikte dışarı çıkıyorum garajdan arabasını çıkarmak istiyor açıyoruz garajın kapısını iki araba üst üste park edilmiş, bunlar değil diyor. Sonra öteki garajı açıyoruz orada da aynı. Sonra o üste duran arabalardan birini alıp gidiyor. Sonra nasıl oluyorsa hepsini birden arabada görüyorum iki kadın onların benim eski eşimden olan çocukları ve onların ilk eşlerinden olan çocukları falan hep arabadalar. Ben içimden geçiriyorum eski eşimden ötürü, beni hamileyken bıraktı sonrakini küçücük çocuğuyla şimdi bu kadını da hamileyken bırakıp bana geldi canı sıkıldıkça ortam değiştiriyor diye o ara içim acıya acıya uyandım.
Biraz karmaşık bir rüya yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Sonra açık saçlı kadın gitmesi gerektiğini söylüyor ama çocuğunu bizde bırakıyor ayağa kalktığında da yeniden hamile olduğunu söylüyor daha da içim acıyor ama kadına karşı hep iyi davranıyorum. Onunla birlikte dışarı çıkıyorum garajdan arabasını çıkarmak istiyor açıyoruz garajın kapısını iki araba üst üste park edilmiş, bunlar değil diyor. Sonra öteki garajı açıyoruz orada da aynı. Sonra o üste duran arabalardan birini alıp gidiyor. Sonra nasıl oluyorsa hepsini birden arabada görüyorum iki kadın onların benim eski eşimden olan çocukları ve onların ilk eşlerinden olan çocukları falan hep arabadalar. Ben içimden geçiriyorum eski eşimden ötürü, beni hamileyken bıraktı sonrakini küçücük çocuğuyla şimdi bu kadını da hamileyken bırakıp bana geldi canı sıkıldıkça ortam değiştiriyor diye o ara içim acıya acıya uyandım.
Biraz karmaşık bir rüya yorumlarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.