• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Esir Alındığını Görmek

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum hayırlı günler, kolay gelsin.Hocam ben sizi hiç fazla meşgul etmeden hemen rüyama geçeyim.Hocam rüyamda beni yakalamışlar tanımadığım adamlar ve öldürmek istiyorlar bir adam tutuyorlar beni öldürmeleri için gece oluyor.Adama tek bir kere diyorum beni bırak diye hayır diyor.Bilmediğim kale gibi bir yere geliyorum.Adam aşağıya iniyor,bana diyor ki sen kendi isteğinle aşağıya in kaçarsanda yakalanırsın diyor.Adam önce kendi iniyor aşağıya, ben arkama bakıyorum kaçmak istiyorum sonra gökyüzüne bakıyorum o kadar çok yıldız var ki hocam anlatamam o güzelliği.Hafif gülüyorum sanırm kaderim bu diyorum ve aşağıya iniyorum kaçmıyorum.Adam görüyor bunu tam beni öldürecekken bana gülüyor biliyordum diyor, sen içindeki gücü farket diyor.Seni serbest bırakıyorum diyor.Ellerimi çözüyor benim tam giderken adamlar geliyor.Beni serbest bırakan adamı öldürüyorlar sonra,bende silah alıp onları öldürüyorum.Beni serbest bırakan adamın yanına gidiyorum, gülüyor bana ve o an uyanıyorum hocam.Şimdiden Allah razı olsun hocam iyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Size de hayırlı günler hayır olsun insallah
Rüyada Esir Alındığını Görmek ;Pek hayra yorulmaz..Kim tarafindan esir Alındığını bilmiyorum yeter ki ;Nefsinizin, tutkularınızın ve maddenin esiri olmayın!!
Nefsin esiri olmak; insanı mutsuz eder basitleştirir ki hatta hayvanlaştırırda.Nefsinizin esiri olacağınıza vicdanınızın esiri olun...
Rüyada esir düştügünü görmek; keder ve sıkıntı, darlık ile tabir olunur...
ayrica gerçek yaşamda kendini sıkışmış ruh ile nefsi, duygulari ile vicdani arasinda sıkışmış oldugunu hissettiğini gösterir..

gök yüzünü ve yıldızları görüyorum."
Rüyada gök yüzünü ve yıldız görmek; mutluluk, refah, bolluk, bereket anlamlarına gelir. şerefli bir insanla karşılaşmak işaretidir.

"sen içindeki gücü farket diyor"
Dünya üzerinde gerçekleşen ve insanın da şahit olduğu hiçbir olay, amaçsız ve boşuna değildir. Allah (cc) her şeyi bir hikmet üzere yaratır.
Karşılaşılan her olay insanın tabi olduğu imtihanın bir parçasıdır ve o, olaylar karşısında verdiği tepkilerden dolayı sorumlu tutulacaktır.
Kişi, imtihanı boyunca daima Allah (cc)’ın rızasını seçip seçmediği, Kuran ahlakına uygun davranıp davranmadığı konusuyla denenmektedir.
Ve bu imtihan, yaşamı boyunca kesintisiz olarak devam eder.
Yaşadığımız olaylarla ;Sevgi, adalet, Vefa,Sabir,Nefs, menfaat, Mevki, makam bunlar hep sınandığımız, imtihan olunduğumuz bir alandır..
zorlu bir imtihandan içindeki İmanın seni kurtardığina ya da kurtaracağina delalettir..

Bu dediklerimi Allah Rizasi icin UNUTMAYIN!!!
Selametle Hayra afiyette , adaletle kalin...iyi günler.

Üst Alt