• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini görmek

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,rüyamda annem,babam,ben esimin evindeyiz barısmak icin. Esim kız kardesiyle evlenmis bana dönmen icin cok gec diyor. Yatak odamızda yatıyorlar,onları görünce icim yanıyor belli etmiyorum. Madem evlendin ceyizimi götürcem diyorum,esim tamam diyor topluyorum. Esim icinden üzülüyor evlendigi icin hemde beni istemiyor,karısını öpüyor cok üzülüyorum beni öptügü gibi onu öpüyor diyorum. Esim elinde büyük bıcakla bana saldırıyor annem babam tutuyor,esim bıcagı bana veriyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada esimin kendi kız kardesiyle evlendigini görmek;
ihtiyar kadınla veya kendi kız kardeşi ile evlendiğini görmek pek büyük hayr beklenirken yaşanacak olan hayal kırıklığına delalettir...
Rüyada bıçak görmek iyiye yorumlanmaz, öfke, saldırganlık veya ayırma, ayrılma anlamına gelir. Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir.

Rüyada birinin size saldırdığını görmek ;Size haksızlık edilmiştir ve buna öfke duyuyorsunuz anlamındadır
Rüyada birine saldırdığını görmek ;saldırmak kendini çaresiz hissettiğini vurgular.
Ayrıca saldıran da saldırılan da yaşamda zor değişiklikler ile karşı karşıya olduğunuzu simgeler ..
Hayirli gunler..

Üst Alt