• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada eşin namaza başlaması

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bismillâhirrahmânirrahîm

selâmün aleyküm Gönül Sızım abla. Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Yazılarınızı okuyorum ve bütün arkadaşların fırsat buldukça da okumaya çalışıyorum. Allah razı olsun cümlenizden.

Rüyamda eşimi gördüm ama bu kez başkaydı, güzel gördüm. Yan yana oturuyorduk, üzerinde beyaz bir gömleği vardı, konuşuyorduk; ben namaz kılacağımı söyledim, o da "ben de namaza başladım" dedi, çok sevindim ve öptüm yanağından. Sonra "birlikte kılalım namazı dedi, kalktık, çantamda çikolata vardı ona verdim gülümsedi, sonra tebessüm ederek namaz kılmaya diye gittik. Namaz kıldığımızı göremeden uyandım tabi.

Gönül sızım abla rüyamı nasıl yorumlarsınız?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hamd olsun iyiyim biraz huzunlu ve KIRGINIM insaniziste.. neyse Ruyaniza Hayirdir insallah diyelim..Rabbim HAKKINIZDA en HAYIRLISINI cikarsin..
Rüyasında namaz kılan kimse bütün dertlerinden kurtulup, huzurlu bir hayata başlayacak demektir.
demek ki esiniz cok yakinda Hidayette erenlerden olur insallah..
Onu yanağından öpmeniz iki sekilde yorumlanir...;yakınlık olarak veya ayrilik.busesi ..seklinde yorumlanır...Allahu Alem..
ayni zamanda Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına
veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya da yorumlanabilir..
her seyin Hayirlisi..
Bazen iyilik istediğimiz zannederek kıötülüğü isteriz.
Başka bir ayet-i kerimede de; "hayır zannettiğiniz şer olabilir, şer zannettiğiniz hayır olabilir" buyurulmaktadır.
Demek ki kulun baktığı yerden bakınca ve acele edip sonunu beklemeyince şer zannedilebilecek bazı şeylerin; Allah’ın bakmamızı istediği yerden bakınca
ve sabredince hayır olduğu görülecektir.

"...Belki kötü olduğunu zannettiğiniz şey sizin için hayır, hayırlı olduğunu zannettiğiniz şey de sizin için şer olabilir. (Çünkü) Allah (herşeyi en iyi) bilir.
(Fakat) siz bilmezsiniz." Bakara Suresi 216. ayet.

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım kırgınlıklarınızı, hüzünlerinizi mutluluğa çevirsin inşallah :)

Sağ olun Allah razı olsun gönlünüze sağlık ablacım. İnşallah başı da sonu da hayır olur yaşadıklarımızın...

Üst Alt