• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşin helallik istemesi

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

Cümlemize hayırlı sabahlar dilerim...

Gönül Sızım ablacım, nasılsınız? İnşallah iyisinizdir... Allah razı olsun öncelikle rüyalarımızı sevgiyle yorumladığınız için, Site yöneticilerimizden de üyelerden de inşâallah Allah razı olsun, çok teşekkür ederim hepinize.

Rüyamı çok manidar buldum hayır olur inşâallah, uzun zamandır da başanacağım eşimi görmüyordum rüyamda.

Rüyamda eşimin iki dayısı var öncelikle onları gördüm, ben konuşmuyorum hiç, onlar kendi aralarında ailecek konuşuyorlar ordan burdan o kadar gördüm. Rüyamın ikinci bölümünde ise bir evdeyiz; annem, yanlış hatırlamıyorsam kız kardeşim ve eşim birlikte oturuyoruz, ama rüyamda da ayrıyız tabi. Benimle konuşmaya başladı; ama ben sadece dinliyorum rüya boyunca. Annemi niye aramadın çok bekledi aramanı dedi, sonra diyanete sormuş eş hakları diye birşey olduğunu öğrenmiş, çok üzgün ve ağlayarak yanıma geldi karşısında oturuyordum ben de, biraz diz çöktü önüme sonra ismimi söyleyerek bana hakkını helal eder misin dedi ve yanağımdan öptü, ama bu barışma belirtisi falan değil, artık bitiyor ya tamamen onun için. Sonra ben de duruşumu bozmadım bişey demedim, içimden helal etmedim hakkımı ama ben de ağlıyordum rüyamda... Sabah namazına uyandım rüyam böylece bitti. Bu arada uyandığımda da aklıma geldi onun üzerinde kırmızı bir kazak vardı göz alıcıydı...Rüyamın etkisindeyim hala.

Rüyamın yorumu nedir sizce Gönül sızım ablacım, çok merak ettim...

Allah razı olsun tekrar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Cumalar..
Cumlemizden kardesim.. sag olun..
Hayirdir insallah boşanma surecinde boyle ruyalarin gorulmesi normal dir..
Sizin bir mirasla ya da ortak bazı değerlerle ilgili sorunlarınız var sanırım. Rüya, bunlarla ilgili kaygılarınızın bir yansıması.
ve esinizin annesinin dolduruşuna geldiginden bazi konularda celiski, kararsizlik yasadigina alamettir..
ve bu gunlerde bazi Sorunlar ve terslikler yaşadiklarindan vicdanen biraz da rahatsiz oldugu acabalar ile boguştuguna alametir..
aman kardesim..degmiyecek kimselerin getirip goturdukleri laflar icin KIZMAYA,sinirlenmeye,gerilmeye KUL HAKKINA girmeye degmez..
insan ne yaparsa kendine yapar..
Size zulm edilse de Siz bir kere de olsa zulm etmeyin..
Kul HAKKINA girmeyin..elinize, dillinize sahip cikin..cok gergin bir donem..seytan sizleri vesvese ile yoldan sapitmaya calisacaktir..
Allah a Siginin...
sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapma bu dunyanin bir de ötesi hesabi var..Yarin bunun hesabi cok cetin olur!!
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

'Ey iman edenler adil şahidler olarak Allah için hakkı ayakta tutun. ... Şu halde kim ahdini bozarsa artık
o ancak kendi aleyhine ahdini bozmuş olur.
Çünkü Allah adalet yapanları sever. ... "

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun Gönül Sızım abla. Sabah uyandığımda onun vicdanen rahatsız olduğu aklıma geldi bir an, ağlıyordu çünkü helallik istiyordu... Biz anlaşmalı olarak boşanıcaz. Ben avukatım aracılığıyla çeyizlerimi eksiksiz göndermesini istedim, karşılığında hiç birşey talep etmiyorum, zaten başkasının malında da gözüm olmadı hiç bir zaman, öyle bir niyetim de yok çok şükür, fayda getirmez, hayırlı bir şekilde tez zamanda inşallah ayrılırız ve ben de bu olumsuzluğu tamamen üzerimden atmış olurum. Duanız için de Allah razı olsun.. Sizlerin de hayırlı muradlarını, dualarını Allah'ım kabul etsin. Sizi seviyorum :)

Üst Alt