• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada eşarp hediye almak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eşarp hediye almak.
Selamun aleyküm hocam.
Dün akşam rüyamda karşı komşum benim evime ona yardımcı olduğum için dört adet eşarp hediye getirmişti, bunlar dört kişiye aitti ve o dört kişiden biri bendim.
Aşağı komşumda bizdeydi o hemen paketi açtı kırmızı beyaz yazma çıktı ona. Bana da masmavi çok güzel bir eşarp çıktı. Hocam bu arada kırmızı beyaz yazmayı alan arkadaşla ben hamileyiz, yorumu ne olabilir hocam, selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümsela, Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada eşarp görmek;
vücudunuz ,bedeniniz ile zihniniz arasında bir uyumsuzluğu işaret eder...
hamilelikte, hormonlar. duygular sinir sistemi bile değişir bunu unutmayin sakin olun..
sinirlenmek, tartişmak bebeğinizi olumsuz olarak etkiliyebilir....

Allahu alem "bu arada kırmızı beyaz yazmayı alan arkadaşla ben hamileyiz "
birinizin kızı ,diğerinin oğlu olacak...Çocuklar bize Allah'ın hediyesi ve emanetti dir
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin amin..selametle.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam çocuklarımız olduğu zaman ben size burdan yazıcam cinsiyetleri selametle.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm canım hocam ve sitedeki kardeşlerim,

Lütfen herkes okusun haftalar önce Gönül sızıma bu rüyamı yorumlattım ve bana birinizin kızı diğerinin oğlu olcak dedi. Hocam bir oğlan emanetim olcak benim. Komşumunda kızı, rüya yorumuz çıktı ALLAH razı olsun hocam. Oğluşumdan dualarınızı esirgemeyin ALLAH razı olsun selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleyküm canım hocam ve sitedeki kardeşlerim,

Lütfen herkes okusun haftalar önce Gönül sızıma bu rüyamı yorumlattım ve bana birinizin kızı diğerinin oğlu olcak dedi. Hocam bir oğlan emanetim olcak benim. Komşumunda kızı, rüya yorumuz çıktı ALLAH razı olsun hocam. Oğluşumdan dualarınızı esirgemeyin ALLAH razı olsun selametle..

Tarık Oğlunuz mu geliyor hayırlı evlad ve hayırlı insan Olsun inşaAllah..
Tarık Kur’an-ı Kerim’in 86.Suresi’nin adıdır.Mekke döneminde inmiştir. 17 âyettir

https://www.islamiforumlar.net/kuran-i-kerim/2756-tarik-suresi-fazileti.html
duaa..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam Ben bir Yusuf gibi olsun yuzarsifim olsun istiyorum rabbim verirse kayınvaildem rüya görmüş üç kişi getirmiş ve demiş bu sizin oğlunuz ismi de Yusuf kayınvalidem demiş ki ya annesi babası Yusuf koymazsa olsun demiş kulağına ezan okuyup senin adın yusufdur deyin demişer.Hocam ben çok etkilendim bu rüyadan yorunu Nedir hocam.ALLAH razı olsun şimdiden yorumunuz için.Selametle...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam kayınvalidemin gördüğü rüyanın yorumu nedir acaba...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Allah yardımcımız yardımcınız olsun kardeşim ne sıkıntınız varsa Rabbim sıkıntılarını hastalıklarını alsın yerine sağlık huzur ,bereket ,muradıni varsa versin inşaAllah amin.
bu rüyanin yorumu zaten açık ve yapmanız geregen rüya yolu ile Söylenmiş!

RAHMANİ RÜYALAR
Cenab-ı Hak’ın kullarını yaptıkları ameller karşısında müjdelemek ya da korkutmak ,ikaz ,uyari maksadıyla gösterdiği rüyalardır.
Kader defterine yazılmış, mazide ya da gelecekte olan hadiseleri gayb alemine açtığı pencereden manevi sinema misali seyrettirmesidir. bu rüyalar gerçektir haktır, tevil ve tabir edilmesi gerekmez..
Bu rüyada Allah katında bir hikmet vardır ve iyiye yorumlanır.ve ismi verilmiş selametle..

Üst Alt