• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek bebek görmek

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Erkek Bebek öpmek ve üçüz bebek görmek

İyi çalışmalar efendim. Rüyamda çok tatlı ve tombul bir bebek kucağımdaydı ve defalarca onu sevip öpüyordum. Aynı rüyanın devamında üçüz bebekler yanıma getiriliyordu onları da kucağıma alıp biraz sevdikten sonra tekrar bırakıyordum. Ve sanki yine daha önceki erkek bebeği kucağıma alıyordum. inşallah hayırlı bir rüyadır efendim. Saygılar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Teşekkür,Hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Gördüğünüz rüyadan ziyade, rüyanızı gönderme biçiminiz kafanızın çok karışık olduğunu göstermektedir.

Rüyada bebek görmek;
evrensel bir rüyadır. en sık görülen ortak rüyalardan biri olup rüyadaki olaylar ve unsurlar ile bir arada değerlendirilir.

Rüyada bebek görmek;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin
ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.
Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Rüyada erkek bebek öpmek;
gerçek yaşamınızda sevgi ihtiyacınızı, sevgiye aç, sevilmek isteyen yönünüzü simgeler. Bu rüya aynı zamanda gerçekleştiremediğiniz hayallerinizi ifade edebilir.

Rüyada üçüz bebek görmek;
Üçüz bebekler, üçüz çocuklar, üçüzler, gerçek yaşamınızda bir durum ya da kararın duygusal ,ruhsal ve aklen yönlerini dikkatle ele alıp, değerlendirmeniz
gerektiği ifade eder.
hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah amin selametle..

dicle876

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada erkek bebek görmek

Selamün aleyküm, benim annem hamile. Rüyamda kardeşim yeni doğmuştu. Ben onu kucağıma almıştım. Bebek erkekti ve çok güzeldi, çok zekiydi. Çok mantıkli cümleler kuruyordu. Yani konuşuyordu. Uyandığımda hala içimde o sevinç, sevgi besleme vardı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Hayırlı günler Rüyaniz Hayr Olsun.
Allahu alem doğacak olan bebek bir şekilde bereketli ve bir yönü ile Çok özel olacak...
hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah amin selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım, bu ruh hali nasıl bir şeydir ki insanın uyku düzenini gördüğü rüyaları bile etkiliyor. Gördüğüm rüyaların artık tamamını hatırlamak imkansız hale geldi. Bu sabah gördüğüm bir rüyayı yazacağım ablacım hayırdır inşallah.

Rüyamda mavi elbiseli bir erkek bebek vardı, annemler de vardı anneme diyorum ki 3 kilo diyorsunuz maşallahı var kızımla aynı kiloda doğmuşlar dedim ve uyandım. Tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada erkek bebek görmek;
feraha ve sevince kavuşacağınıza güzel Hayırlı bir gelişmelere işarettir..
hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah amin

kendinizi ve sevdiklerinizi başkaları ile Kıyaslamayin ..Kendimizi başkaları ile kıyasladığımızda her zaman kaybederiz..
Herkesin hayatı ve seçimleri kendi yaşam yolunun, deneyimlerinin bir parçası ve kaderidir!! Herkes Kendi Kaderini Yaşıyor..
Bizim öncelikli görevimiz, kendimize ve kendi gelişimimize odaklanmaktır. Kendimizden başka hiç kimse bizi ileriye götüremez.
Biz sadece, kendi hayatımızdan ve gelişimimizden sorumluyuz.

Unutmayınız herkesin bedeni ,kapasitesi, Rızki,mevki ve makami hayata bakış açısı, beklentileri hayal ve rüyalari,aklı ,idraki ve kaybedebileceği şeyleri farklıdır
selametle..

acilangul1

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada baş örtülü erkek bebek görmek

Selamün Aleyküm;
Rüyamda iki tane genç kız vardı. Ben onlara bi konu hakkında bir şeyler söylüyorum.Ev gibi bi yer.Sonra ben bi odaya geçiyorum hemen yandaki diğer odada da bir erkek bebek görüyorum ve başında beyaz başörtüsü var. Bu çocuk erkek değil mi neden baş örtüsü takılmış gibisinden düşünüyorum. Kucağıma alıyorum ve sonra kızlar ile alakalı bebek olduğu için kızlara veriyorum. Allah razı olsun sizlerdenduaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada erkek bebek görmek;
feraha ve sevince kavuşacağınıza güzel Hayırlı bir gelişmelere işarettir..
hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah amin

kendinizi ve sevdiklerinizi başkaları ile Kıyaslamayin ..Kendimizi başkaları ile kıyasladığımızda her zaman kaybederiz..
Herkesin hayatı ve seçimleri kendi yaşam yolunun, deneyimlerinin bir parçası ve kaderidir!! Herkes Kendi Kaderini Yaşıyor..
Bizim öncelikli görevimiz, kendimize ve kendi gelişimimize odaklanmaktır. Kendimizden başka hiç kimse bizi ileriye götüremez.
Biz sadece, kendi hayatımızdan ve gelişimimizden sorumluyuz.

Unutmayınız herkesin bedeni ,kapasitesi, Rızki,mevki ve makami hayata bakış açısı, beklentileri hayal ve rüyalari,aklı ,idraki ve kaybedebileceği şeyleri farklıdır

"erkek bebek görüyorum ve başında beyaz başörtüsü var. "
Olabilecek şeylerin peşinden koşmak varken ..neden Olamıyacak şeylerin peşinden koşarak hem kendini ruhen, aklen, psikolojik olarak yoruyor ve vaktini boşuna heba ,zayi ediyor vesveseye kapı aralıyorsun.. selametle

ATİYE

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm, ben rüyamda yaklaşık 2-3 aylık mavi giyinmiş minik ve Şirin bir erkek bebek gördüm. Kuzenimde birlikte bu bebeği seviyorduk, ben biraz sevdikten sonra bebeği kuzenim istedi. Sonra bebek Şaşırtıcı bir şekilde birden konuşmaya başladı. Ben Atiye ablayı istiyorum beni ona ver dedi. Sonra bebeği kucağıma aldım sevmeye devam ettim biraz da yüzüme salyaları aktı sildim ama çok tatlıydı. Yorumunlarsanız çok sevinirim kardeşim Allah'a emanet olun

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...umu-isteyenler-lutfen-okuyun-2.html#post89892

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada erkek bebeğin olduğunu görmek

Selamın aleyküm, bekar bir genç kızım. Rüyamda erkek bebeğim olmuş ismini HAKK koyuyordum. Güzel yorumunuzla bilgilendirirseniz çok sevinirim hayirli akşamlar.

E

enesçağrı

Kayıtsız
Misafir
Rüyada erkek bebek görmek...
Selamün aleyküm, rüyamda bir erkek bebek var evimizde, önce beşiğin içinde -benim bebeğimmiş ama bi bakıyorum ağzında beyaz bişey çiğniyor, ekmek olduğunu farkediyorum sen bunu yiyemezsin daha küçüksün deyip elimle çıkarıyorum. Biraz sonra bi daha odaya geliyorum bu sefer eşim de var yanımda, elbise dolabımı eşim bi yere göndermiş önce kızıyorum her şeyim onun içindeydi çamaşırlarımız filan içindeyken niye gönderdin en azından boşaltsaydım diye sinirleniyorum. Sonra eşimle odaya geldiğimizde eşim boşa kızma dolabın burada işte elbiselerin de içinde diyor. Elbise seçmeye başlıyorum, biyere gitmek için hazırlanıyorum bi de bakıyoruz ki bebek bu sefer yatak gibi bişeyin altına saklanmış mı, girmiş mi onu ordan alıyoruz kucağıma. Aynı şey yine ağzında, ben sana demedim mi bunu yiyemezsin süt içmelisin diyip elimle ağzından yine çıkarıyorum. Yalnız bebeği yerden alırken 4 ay önce vefat eden 16 yaşındaki oğlumun bebekliği, eşime ne kadar da ismail hakkıya benziyor gibi bişey söylüyorum hatta üstündeki elbise duruşu yüzü, herşey ölen oğlumun bebekliği. Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah.

Iman Aşkı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum. Ben seher vaktinde rüyamda erkek bir bebek gördüm, annesinin kucagindaydi. Ben onunla severek oynadim, o da bana gülümsedi sürekli ve daha sonra kucagima aldim. Daha sonra annesi kucagina alinca, annesinin kucagindan indi ve bana dogru yürüyüp ellerini bana acip kucagima gelmek istedigini belli etti.. Simdiden yorumlariniz icin Allah razi olsun insallah.

Üst Alt