• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada erkek ayakkabısı giymek

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada erkek ayyakkabısı görmek-giymek, rüyada ayakkabı değiştirmek, rüyada bebek ayaakkabısı görmek, ayakkabı satmak

Selamun aleyküm, hayırlı geceler.
Rüyamda sarıya çalan deri pek de yeniye benzemeyen bir erkek ayakkabısı giydiğimi gördüm. Bu ayakkabı da eski çalıştığım işyerinde şöför olarak çalışan daha sonra işten ayrılan birinin ayakkabısıymış. Sonra heralde bayan olduğum için ayakkabıyı değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Arkada eski lise arkadaşım lastik bayan ayakkabısı satıyor galiba. Onlara bakıyorum. Bakarken birden elimde küçük bebek ayakkabısı olduğunu görüyorum. Sanki bayan ayakkabıları birden bebek ayakkabılarına dönüşmüş gibi. Öyle garip bir rüya gördüm. Hayrolsun inşaAllah. Yorumunuz için şimdiden teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı geceler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ayakkabı görmek maddi kazanca ve yolculuğa işaret eder. rüyada geniş bir ayakkabı görmek, hayır ve güzel geçime, dar ayakkabı ise
gam ve üzüntüye ve çekilecek sıkıntılara işarettir...deri ayakkabı giydiğini görmek evliliğe,
sarıya çalan deri pek de yeniye benzemeyen bir erkek ayakkabısı ;bir erkek tarafından gelecek olan geçici sıkıntı ve stresse..

"lastik bayan ayakkabısı " işinizde başarılı ve kalıcı olabilmek için biraz esneklik,çok yönlü olmak Fazla ciddiyetten kaçınmanız gerekir seklinde yorumlanir..Sağlıcakla kalın.

Üst Alt