• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

RÜYADA EMZİRMEK

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelike hayırlı cumalar, bir rüya gördüm ve bu rüyanın etkisinde çok kaldım;
Rüyamda kucağımda bir erkek çocuğu var, bu çocukla birlikte parka geliyoruz, çocuk parkının merdivenlerinden inerken çocukla birlikte merdivenin başında başı kapalı bir bayan bana zincirler buraya kadar diyor. Çocuğun ayağında zincir vardı bağlıydı zincirle. Sonra merdivenlerden aşağı indim yanımda çocuk yoktu bir salıncak salıncak camdan bir kenarı kırıktı bir süre oyalanıp parktan çıkarken tekrar aynı çocuk kucağımdaydı ve yolda bu çocuk beni iki göğsümden de emdi ama ben bekar olduğumu hissediyordum ve süt çocuğun ağzından taştı ve bu çocuğun adının ''Mustafa'' olduğunu söyleyen bir ses duydum...
Hayırdır diyerek sizden bu rüyamın yorumunu rica ediyorum. Hayırlı günler selametle kalın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hos geldiniz ve Size de Hayirli Cumalar...
Züleyha ismini her duydugumda yuregim de su misralar dokulur...
Bu zaman da Züleyha da Yusuf da olmak kolay degil...
Yusuf gibi iffetli, Züleyha sevdigi Yusuf için zenginligini, mevkisini güzelliğini feda ettigi bir aşıktı...

Rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim hayra cikarsin...
Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işaret... Kendisinin de Allah cc. kattindan bir lutuf ile nimetlendirilmesi seklinde yorumlanir Allahu alem...
Lakin siz evli degilsiniz... ve bebek emziriyorsunuz...
"Hakkı bâtıl ile karıştırmayın, bilerek hakkı gizlemeyin"
Bakara suresi 42 ayet...
İki dünya arasında takilip KALMAYIN...

Rüyasında çocuğun ayağında zincirle bağlı olduğunu gören kimse, önemli bir şeye sahip olmayı ister. Fakat imkanı olmadığı için engellerden derin kedere boğulur...
Rüyada merdivenden aşağı inmeyi görmek; hayal kirikligi ve icinizdeki bazi endiseleri, KIRGINLIKLARI simgeler.

"Rüyada bu çocuğun adının ''Mustafa'' olduğunu söyleyen bir ses duydum..."
yeni ilişki, yeni bir dostluk ve hayirli bir baslangic ile tabir edilir...

AH DÜNYA AH DÜNYA, AH ŞU İŞ, AH ŞU PARA, AH ŞU BU DERKEN ÇÖKMÜŞÜM SEVKU SEFA ALTINDA KALMIŞIM.
NE OLMUŞ? DÜNYA DA KURUMUŞ SEN DE...
HERSEY GECICI YA HUU
VAKİT ÇOK GEÇ DEĞİL. DEĞİL Mİ? HAYDİ BİSMİLLAH DİYELİM BERABER YARABBİ BEN PİŞMANIM.
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR DEĞİLMİ?
O ZAMAN GEL DÖNELİM KARDEŞ ZAMAN VARKEN
HEP BERABER TEKRAR TEKRAR DÖNELİM RABBİMİZE OLDU MU...
DUA EDELİM GAFLETTEN KURTULMAK İÇİN...
BIZ KENDIMIZI ARITIP TEMIZLERSEK RABBIM DE KARSIMIZA ARITILMIS, TEMIZ INSANLAR CIKARACAKTIR BI-IZNI-ALLAH..

Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekil” deyiniz
Hasbiyallah, Allah bana yetişir demektir.
Hasbiyallahü ve ni’mel vekil ise, Allah bana yetişir, O, güvenilip dayanılan ne güzel vekil, demektir.
Kur’an-ı kerimde, cesur müminlerin, (Hasbünallahü ve ni’mel vekil) dedikleri bildiriliyor. (Al-i İmran 173)

Üst Alt