• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada emniyet genel müdürü görmek

fkartal

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Muhterem Hocam,

Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu gece gördüğüm bir rüyayı, yorumlamanız istirhamı ile arz etmek istiyorum:

Rüyamda, emniyet genel müdürü ile beraber, evimizin bulunduğu apartmanın merdivenlerinden yürüyerek yukarı doğru çıktığımızı gördüm. Kapımızın önüne geldiğimizde, emniyet genel müdürünü evimize davet ettim. O da kabul edip içeri girdi. İçeride, eşim salonda ev işleri yapıyordu. Biz de beraber salona geçtik. Eşime onu tanıştırdım. Kendisini tanıştırırken "Emniyet Genel Müdürü - Vali" olarak tanıştırdım. Protokolde, emniyet genel müdürleri aynı zamanda vali sıfatını da taşmaktadırlar. Orada benim hemen yanıma oturdu. Uzun boylu, nur yüzlü, çok iyi takım giyimli, güzel yüzlü ve güzel fizikli bir insandı. Yüzü hafif tebessüm ediyordu, otoriter ve kararlı bir duruşu vardı. Beraber biraz sohbet ettiğimizi ve oğlumuzu sevdiğini hatırlıyorum.

Muhterem Hocam, bu rüyamı sabah ezanı vakti gördüm. Yorumlamanızı istirham ederim.

Allah izin verirse, 2 hafta sonra kariyer yapmak için önemli bir sınava gireceğim. Bu bilgiyi de sunmak istedim.

Saygılarımla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Muhterem kardesim..Hayirdir insallah..
Rüyada emniyet müdürü görmek; Güç, Otorite, Kontrol..
Dikkatsiz davranma;Korku ,çelişki ,güvensizlik anlamlarını da simgeler.

Saddete gelelim..; "Allah izin verirse 2 hafta sonra kariyer yapmak için önemli bir sınava gireceğim." bu sadece bir sinav ya sonrasi...iste asil mesele sonrasinda..
insan bir seyi isterken neler kazanip neler kaybedebileceginide hesaplamali...
bu sinav ve sonrasinda kazancli cikmak istiyorsaniz Size nacizane 3 tavsiyem var...
1-Niyettiniz..Niyetti hayr olanin akibetti de hayr olur..
2-kendinizi, kapasitenizi bilmek...insan kendi kapasitesini bilmezse!!kendi kapasitesini arttıramazsa, idrakini yükseltmezse gelişimez ve kendi dar hacminde bogulabilir..
3-önemli olan Siz bu sınava ve yeni mevki, hizmet ve mekana Hazır Mısınız..?

Hayat imtihanina hazır olmak Hayatti ve Hayattin Sahibini bilenler bu Dünya deryasindan boğulmadan kurtulabilirler ancak...
Maddi,Manevi Hayat sinavina Hazırlanıp; hayata öyle atilalım Yoksa boğulabilirsiniz..
selametle...

Üst Alt