• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada emanet bebek görmek

nergizz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada emanet bırakılan bebek görmek, rüyada emanet bırakılan oğul, çocuk, bebek görmek
Bu sabah uykumda erkek kardeşimin hanımı bana oğullarını şu anda annemin yaşadığı evin kapısında emanet ederek işe ayrıldı. Halbuki küçük oğlu yürüyerek gelmişti. O gider gitmez ben kendimi büyüdüğüm evin arkasında bahçe içinde bir evde buldum. Burada tanımadığım 2 yetişkin erkek ve 11-12 yaşlarında küçük bir kız misafirimiz olarak uyanmışlardı. Yatakları henüz seriliydi. Burada kardeşimin oğlunun başının delindiğini gördüm, yüzü kan içinde kalmıştı. Ben emanet bebeğin nasıl olupta yaralandığını nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum. Misafirlerden pamuk getirmelerini istedim. Daha sonra nasıl olduysa yaranın iyileştiğini, yüzünün nur gibi olduğunu ve kundakta bir bebeğin ayakta mutfak dolablarına yaslanmış halde desteksiz durduğunu gördüm. Bu arada lavabodan pencere karşıya baktım. bahçeyi gördüm. Sonra da uyanmışım. Eğer rüyamın yorumunda yardımcı olabilirseniz sevinirim, saygılarımla.

Cankız11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek emanet edilmesi

Selamin aleykum arkadaslar, ben konyadan yazmaktayım necmettin erbakan üni. İşletme mezunuyum 25 yaşımdayım ve 2 yıldır özel bir firmada çalışıyorum. 1.5 ay kadar öncesinde bir nişanlılık süreci olumsuz olarak başımdan geçmiş bulunmaktadır. Karşı tarafa göre bitmesine sebep olan benim işim ama bana göre onun sarf ettiği kelimeler ve davranışları. Gördügüm rüyayı sizlerle paylaşmak isterim. Bir tanıdığım bebeğini bana emanet ediyor çokta kalablık olmayan bir ortamdayız ama ben emanet edilen bebeği yalnız bırakıp yan odalardayım bebek bir kız çocugu ve öldüğünü ögreniyorum bunu arkadasıma ve eşine söylüyorum ama beni suçluyorlar senin yüzünden kızımızı kaydettik diyorlar. Ben birşey yapmadıgımı onlara inandırmak istiyorum en sonunda bana inanıyorlar ve ölümü kabulleniyorlar. Daha sonra ben dışardayım müstakil bir ev ve çimleri sulayan o fiskiyeler gibi 2 adet ayrı ayrı yerlerden su fışkırıyor patladığını anlıyorum ve vanayı bulup kapatıyorum. Kapattıktan sonra bakıyorum ki biraz ilerde ki yol su ile dolmuş içinde arabalar ilermemeye çalısıyor selektör bile yapıyor.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada bebek emanet edilmesi

Selamin aleykum arkadaslar, ben konyadan yazmaktayım necmettin erbakan üni. İşletme mezunuyum 25 yaşımdayım ve 2 yıldır özel bir firmada çalışıyorum. 1.5 ay kadar öncesinde bir nişanlılık süreci olumsuz olarak başımdan geçmiş bulunmaktadır. Karşı tarafa göre bitmesine sebep olan benim işim ama bana göre onun sarf ettiği kelimeler ve davranışları. Gördügüm rüyayı sizlerle paylaşmak isterim. Bir tanıdığım bebeğini bana emanet ediyor çokta kalablık olmayan bir ortamdayız ama ben emanet edilen bebeği yalnız bırakıp yan odalardayım bebek bir kız çocugu ve öldüğünü ögreniyorum bunu arkadasıma ve eşine söylüyorum ama beni suçluyorlar senin yüzünden kızımızı kaydettik diyorlar. Ben birşey yapmadıgımı onlara inandırmak istiyorum en sonunda bana inanıyorlar ve ölümü kabulleniyorlar. Daha sonra ben dışardayım müstakil bir ev ve çimleri sulayan o fiskiyeler gibi 2 adet ayrı ayrı yerlerden su fışkırıyor patladığını anlıyorum ve vanayı bulup kapatıyorum. Kapattıktan sonra bakıyorum ki biraz ilerde ki yol su ile dolmuş içinde arabalar ilermemeye çalısıyor selektör bile yapıyor.
Ve Aleykümselam. Emanet bebek, kalbi temiz bir insana ve yardıma işarettir.

Öldüğünü öğrenmeniz hayallerin gerçekleşmemesine işarettir.

su fışkırması, rızka işarettir kardeşim. selametle.

Üst Alt