• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada elma yemek

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm, rüyamda öglenleri elma yiyorum, bir öğlen vakti çıkardığım elmaya baktım ve yeşil yapraklarla çevrili olduğunu gördüm. Soydum yapraklarını ve icinden elmanın ikiye bölünmüş hali ama her iki parçası da yine yeşille kaplıydı. Onları da soymak istedigimde arkadaşım bana, onun içinin su oldugunu ve daha olgunlaşmadigini söyledi ve bende soymaktan vazgeçtim, tekrar cantama koydum.

Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam RüYANIZ HAYR OLSUN.Her şeyin sırrı "Sabırdır !
Rüyada elma görmek ;
Hayallerinizin yakın zamanda gerçekleşeceğini gösterir.

Elma yemek, elma yediğini görmek ;
kısmetli bir dönemde olduğunuzu temsil eder.
olgunlaşmadigi.
her şeyin bir olgunlaşma vakti vardır ..demek ki bazı şeyler halen olgunlaşmamış, vakti var siz de bu zamanda kendinizi, maddi, manevi, akli, ruhsal olarak geliştirmeye bakin selametle..

betüll

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleykum Gönülsızım Hocam ve değerli islamiforumlar ailesi,
Rabbim Ramazan-ı Şeriften mağfiretine nail olmuş bi vaziyette bayrama ulaştırsın..
Üzgün yattığım ve sevdiğim için Kur'an okuyup dualar ettiğim bir gece şöyle bir rüya gördüm:
Kız erkek karışık birkaç kişilik grupla fidan dikmeye gidiyordum.Sol tarafıma bakıyorum haşhaşlar çiçek açmış, biz de haşhaşları ekip sonra fidan dikseydik diyorum..Sonra neyse deyip dağın tepesine çıktığımı gördüm.Aşağı bakıyorum" of ne kadar da yüksek!"Sonra birden çimenlik gibi bir yerde oturduğumu gördüm.Oturağımın altı boşluk, titriyordu dizlerim."beni burdan çekin korkuyorum" dedim.hava kasvetliydi.Yine başka bir yerde buldum kendimi.Bir poşet elma getirirler,Pembe ve yeşil yaz elması ve içinden en beğendimi seçip yedim.Ne pembe ne kırmızydı.
Hayırdır inşaallah deyip yorumu size bırakıyorum..
Şimdiden bayramınız mübarek olsun..duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam RüYANIZ HAYR OLSUN.Her şeyin sırrı "Sabırdır !
Rüyada elma görmek ;
Hayallerinizin yakın zamanda gerçekleşeceğini gösterir.

Elma yemek, elma yediğini görmek ;
kısmetli bir dönemde olduğunuzu temsil eder.

Rüyada haşhaş görmek ;
Yardıma ihtiyacınız olduğu halde, bunu kabullenemediginizi işaret eder.

Gökten 3 elma düstü;Biri sabır, biri akıl,biri de DUA dir...
Günlük yaşamımızda hepimiz yaşadığı gel-gitlerin sebebi nedir? Beynimizde neler oluyor da bu fırtınalar kopuyor? Siz sakinlesirseniz herseyin sakinlesip huzur ile dolduğunu göreceksiniz..

Yaşam, hem iyi ,hem kötü, hem zevk, hem acı, hem yaz, hem kış, hem gece, hem gündüz varsa yaşanır. Hem üzüntü, hem mutluluk, hem rahat, hem rahatsızlık olmalı. Yaşam işte böyle uçlar arasında güzelleşir.

Bugünlerde öfkenize hakim olmalı ve duygularınızı dramatik şekilde ifade etmekten sakınmalısıniz...Aksi taktirde çok üzücü olaylara şahit olur nasibinizden hissenizi alamazsiniz..selametle..

Üst Alt