• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ellerinin kesildiğini görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm gönül sızım hocam hayırdır ama bu aralar birileri sürekli rüyasında beni görüyor demin komşumuz aradı kızkardeşi rüyasında beni görmüş benim iki elimde kesilmiş bana sen ellerin olmadan nasıl bilgisayar kullanıyorsun nasıl çalışıyorsun diyormuş bana bende mecbur olduğum için demişim ne olabilir hocam inş.güzel bir rüyadır ALLAHIM...SELAM VE DUA İLE...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum..Başkasının rüyasında varolmak...
"Allah Kuluna Kâfi Değil mi?" (Zümer/36) ...

Rabbim !!Ben size yetmez miyim?" buyuruyor..
İnsan varoluşunu/kendini unutursa başkalarına kayar gözleri.
Başkaları yeter mi bize?
Tüm dünya bizi sevse, değer verse, övgüler yağdırsa, hayran olsa, teveccüh gösterse yeter mi ki?

Başkalarının rüyasındaki varoluş, başkalarından akıp gelen teveccüh bize yeter mi?
Ruhumuzu ısıtabilir mi? Ruhumuza nur getirebilir mi? Geçici bir hazdan öte ruhumuza hakiki teselli olabilir mi?
Başkalarının rüyasında kötü bir insan olmamız, düşüncelerinde olumsuz bir imgeye sahip olmamız,iki elimizin kesilmiş olmasi,
arzu ettiğimiz teveccühü bulamamamız onların rüyalarında varolmaktan öte nedir ki?

"Bütün onların teveccühü, iltifatı, tesellileri yakınımda olan kabir kapısına kadar gelebilir, orada söner.
İnsanları kırmaktan korkmamın asıl nedeninin, hakkımda kötü düşünmelerinden endişelenmem olduğu tespiti çok yerinde...
insanların hakkımizdaki düşüncelerini çok önemsiyoruz. Niye böyleyiz?

Bütün dünya hakkımızda olumlu da olumsuz da düşünse, hakikatimizi değiştirebilir mi? Biz neysek oyuz.
Sonsuz Kudret Sahibi'nin dünya misafirhanesinde aziz bir yolcuyuz! "Teveccüh" talep ettiğimiz "nâs" gibi. Tuhaf olan da bu değil mi zaten!

Başkasının gördüğü bir rüyayı tabir etmek de kolay değildir. cunku o Rüya kendi Sahibine aittir...
hayirli gunler...

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH RAZI OLSUN HOCAM YORUM YAPMAMALIMIYIZ BAŞKASININ RÜYASINI YORUMLADIĞIMIZDA GÜNAHA GİRİYORMUYUZ...

yönetim/edit: Lütfen yazılarınızı küçük harflerle yazınız

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim..
BAŞKASININ RÜYASINI YORUMLADIĞIMIZDA GÜNAHA GİRMİYORUZ...

"Ey oğul! Bir mecliste bulunduğun zaman az konuş. Sana sorulmayan şeye cevap verme."
Aziz Mahmud Hüdayi

o arkadasiniz bana ruyasini yorumlamam icin sormamisti.. sadece Size söylemişti..Hayirli gunler..

acilangul1

Üst Alt