• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ekmek görmek

M

MORMENEKŞE

Kayıtsız
Misafir
selamın aleyküm
rüyamda 4 tane taze yapılmış bazlama gördüm.bunları bilmediğim birisi mutfak lavobomun içine koymuş.fakat lavobom çok temiz ve ıslak değil.tezgahta ise başka bir ekmek vardı. ama bazlama değildi.bunları kim getirdi diye merak ederken birden kaynanam evimin aralık olan kapısından içeri girmeye çalışıyordu ama girdiğini görmeden uyandım.kapının üzerinde benim anahtarım takılıydı.kaynanamın elinde başka bir anahtar vardı. fakat kapıya takamadı.

filiz alparslan
ev hanımı
bayan
yaş 35
ankara

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz kardesim..
rüyada Ekmek görmek
zengin ve hayatinizdan memnun olacaginiz anlamina gelir. firindan yeni cikmis Ekmek görmek ya da kokusunu duymak, maddi sikintidan kurtulacaginiz anlamindadir.

Rüyasında bazlama (saçta pişmiş kalınca ekmek) yaptığını veya yediğini görmek, rüyayı gören kişinin, o gün rızkının bol olacağına veya maddî yönden ümîd ettiğini, beklediğini bulamıyacağma işaret eder.
Rüyada lavabo gören, çok titiz ve temiz bir kimsedir.

Anahtar, insanların işlerini düzenleyen, sıkıştığı konularda yardımcı olan psikolog
, avukat, danışman ve emlakçı ,iyi guvenilir bir Dost.. ile tabir edilir.
Kardesim Maddi , mavevi RIZK , bereket ,Rahmet huzur istiyorsaniz..

icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN
Bu gordukleriniz , ruhunuzda çözmek zorunda olduğunuz bir meselenin işareti de
olabilirler..
siz izin vermedikce İç dünyanıza, ozel hayattiniza hic kimse Karisip giremez..
her KAPININ anahtari icerdendir unutmayin..
Hayirli Geceler..

57.ALAY

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ekmek görmek

Selamün aleyküm,hayırlı günler;
Dün gece rüyamda apartman görevlimize ekmek aldırmışız.Ekmeği getiriyor,içinden bir dilim çıkartıp ayağına giyiyor(patik giyer gibi).Ben gel abi otur diyorum,içeri giriyor,o arada eşim kızıyor müsait değiliz niye aldın içeri diye.Evin içine giriyor,namaz kılmak için girmiş ama bizim evimiz değişmiş başka bir yer olmuş.Bahçeli bir yerdeyiz.Yemek yer mi acaba diye düşünürken ben acıktım yemek var mı diye soruyor.Var abi hazırlıyım ama istersen önce namazı kıl diyorum.Daha namaza çok var,kılmadığın için haberin yok tabi diyor.İçimden namaza başladığımı bilmiyor,söyleyeyim diyorum sonra vazgeçiyorum.
Bir diğer rüyamda şöyle;erkek kardeşim gelmiş onunla geziyoruz.Burada bir meydan var,eski binalar,eski hamamlar falan var.Onlar yıkılmış yerinde peri bacalarına benzeyen daha eski yapılar çıkmış.Tarihi eserler çıkmış.Kardeşime resim çekeceksen bunların resmini çek asıl bunlar güzel diyorum.
Biraz uzun oldu,hakkınızı helâl edin.Kolay gelsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykümselam hayırlı günler;Hayirdir insallah
Rüyada Ekmek görmek Nimet, Fırsat, Yaşamın Temel ihtiyaçlarını simgeler..ayrica Ekmekler aç ve susuzluğun sona ermesi, manevi tatminsizliklerin bitişide simgeler..
"eşim kızıyor " bazi konullardaki Fikir ayriligi ve catismasini simgeler..

"İçimden namaza başladığımı bilmiyor söyleyeyim diyorum "
Yaptığınız kötülükleri gizlediğiniz gibi Yaptığınız iyilikleride gizleyin.

Rüyada tarihi eser görmek gerçek yaşamınızda Maddi bir gerileme, Manevi Yükselişi temsil eder.
Manevi yükselme Allaha boyun eğmekle olur.. Hayirli gunler..

57.ALAY

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm;
Sayın Gönül Sızım yorumunuz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun,hakkınızı helâl edin.

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ekmek görmek ne demektir?

hayırlı akşamlar ablacığım nasılsın?
ablacığım ben rüyamda yeni pişmiş taze ama sıcak olmayan pide ekmekleri gördüm yaklaşık 6-7 tanesi bir beze yada kâğıda sarılıydı birkaç teneside dısardaydı ve benim elimdede bir parça vardı onu yiyordum. Sonra kendimi bir yolda buldum sanki biryerlere gidiyordum ama nereye gittiğimi hatırlamıyorum karsıma büyük bir ağaç çıktı ağacın dallarında büyük ve orta boylarda diyebileceğim karpuzlar vardı onları görünce çok şaşırdım meyvesi karpuz olan uzun bir ağaç. Sonra dalları meyve dolu bir ağaç daha gördümyanılmıyorsam ya armut ağacıydı yada elma kocaman olgunlaşmış sarımtırak renkteydiler bu ağaçta uzundu ellerim meyvelere yetişmiyordu elime bir taş aldım ve ağacın dalına attım yere bayağı meyve döküldü onları tam toplayacaktım bir kalabalık gördüm geldiler ve yere dökülen meyveleri aldılar. Sonra bir erik ağacı gördüm meyveleri olgunlaşmış kızarmış yere dökülmüşlerdi ağaçta olanlara elim yetişmiyordu yerden bir ikitane aldım elime aldıklarım birkısmı yumuşamış bozulmuş gibilerdi.
Sonra bir evin yanında buldum kendimi evin etrafına kısa aralıklarla fidanlar dikilmişti sanki tohumlar filizlenmiş gibiydi herbirinin boyu yaklaşık 15-20 santim vardı.sonra annemi ve erkek kardeşimi gördüm sanki ikiside pazara gitmiş ve aldıklarını bir torbaya koyup ağzını bağlamışlardı bir yere saklamışlardı torbada yanlış hatırlamıyorsam sarı biber limon ve sanırım patates vardı ablacığım böyle karışık bir rüya gördüm bana yardımcı olursan çok sevinirim.
selametle kalın inşallah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı akşamlar kardesim hamd olsun iyiyim ya siz nasılsın?
rüyaniz akliniz, kalbiniz kadar karışık..Allah yardimciniz olsun ins. dogru karari verebilir ve gorebilirsiniz..
Hayirdir insallah..
rüyada Ekmek görmek ;Bereket ,Nimet, Fırsat, Yaşamın Temel ihtiyaçlarını simgeler.
Hamdim Piştim Yandim..desenize Sabir ile Pişip olgunlasiyorsunuz ins..
Ruyada Karpuz Gormek; aşka dair duyguları, önüne geçilmez arzulari ifade eder

"sarı biber limon ve sanırım patates vardı"
tartisma gecici gam, kederi simgeler..
hayat dışımızda değil, önce içimizde yaşanıyor. Önemli olan bizim
olaylara gösterdiğimiz tepkilerdir!
Mutsuzluk yaşadığımız olayda değil, bizim ona gösterdiğimiz tepkidedir

Olumlu düşünmenin en pratik yollarından biri de yaşamı sevmek! Yaşamı sevmek için yeni bir bakış açısı geliştirmek bize mevcut sorunu çözmek için zaman kazandıracaktır.
Günümüzde davranış psikolojisi bu yöntemi tercih ediyor. Kendinize şunu sorun ilk önce:
"Şu anda hayattin neresindeyim?" Dürüst olun. Bu çok önemli! Kendinizi olduğu gibi kabul edemez ve kendinizle barış yapmazsanız yaşam sevinci içinde olamazsınız.
Baştan kaybedersiniz.

Şimdi tekrar sorun. "Şu anda neredeyim ve nerede olmak istiyorum? Bulunduğum yerden memnun muyum?
degil isem o zaman bir seyleri degistirmenin zamani geldi demektir...

Yaşam; kendi gözlerinizden seyrettiğiniz bir filmdir.
Dışarıda neler olup bittiği o kadar önemli değildir.
Önemli olan sizin olup bitenleri nasıl gördüğünüzdür...
Hayirli geceler..

Üst Alt