Selamünaleyküm bu sabah çok enteresan bir rüya gördüm sabaha karşı 4.30 da uyandım, banyoya gittim abdest alıp Yasin'i Şerif ve bir kaç dua okuduktan sonra sabah namazını beklemeye başladım, ezan saatini bilmediğim için internetten baktım 5.58 olarak gördüm ve 6.10 da namazımı kılıp yattım sonra uyumadan ezan sesini duydum hemen kalkıp tekrar namazımı kılıp yattım, 2 saat kadar uyumuşum ve rüyamda efendi hazretlerini gördüm sabah namazını kıldırıyordu ve ben bir rekat geç kalmıştım hemen arkasında namaza durdum bu arada namaz bitti ve ben eksik rekatı kılmak için ayağa kalktım, namazını bitiren efendi hazretleri kızgın bir şekilde kim namaza geç kaldı diyerek öfkeyle geri dönüp sopasını istedi bende artık oturmuş namazımı bitirmek üzereyken korkudan duaları okuyamaz hale gelmiştim, efendi hazretlerinin sopası geldi mavi renkte küçük ince bir cetveldi ben namazımı bitirince bana ellerini uzat dedi bende uzattım defalarca vurdu ama hiç acı hissetmedim ve bana acımıyormu dedi bende sizin vurduğunuz yerde gül biter dedim ve verin o mübarek ellerinizi öpeyim diyerek ellerine sarıldım. Sonra birbirimize sarıldık ve uyandım... Acaba bu rüya neye işarettir?