• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düz yolda uçmak

elifsevim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
iyi akşamlar, rüyamda otoban gibi düz bi yolda kanatsız bir şekilde uçuyordum...bu rüyayı çok zamandır görüyorum sonra annemin mavi bir muhabbet kuşu olduğunu ve koltuk gibi beyaz bişeye konduğunu gördüm . yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Kardesim Hosgeldiniz olmak istediginiz meslek nekadar da guzel ve ulvi..ama bunun yaninda sabırlı , sefkatli ve anlayisli, olgun olmaniz gerekli sanirim sizde bu ozelikler var..ins.

Hayirdir insallah
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
bu gelişmelerin olmasi için biraz daha zaman olduğuna işaret eder...
Dikkat ederseniz kardesim bu ucma ruyalarini ya cocuklar yada Sizin gibi genc kanatsiz melekler saf,temiz kardeslerim gormektedir..
Ucmak kisinin maddi, manevi psikolojik olarak her gelismesi, olguslasmasina da delalettir...
Bunun nedeni.. icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden gelen bir bilinc alti ruyasidir...
hep buyumek.. Sorumluluk ve bir cok HAKKA sahip olmak istersiniz...

İnsanoğlu, çocukluktan sıkılır, büyümek için acele eder, sonrada çocukluğunu özler...ayni Bizim özledigimiz gibi..
Ben de küçücük bir çocukken hemen büyümek istiyordum. Sonra, evet büyüdüm kocaman oldum. Küçükken büyükler ne derdi bize?
“Büyümek için acele etmeyin, ah keşke ben de senin yaşında olsam.” Ama neydi bu büyümek için çabamız?
Büyümüştük ve büyüklerin dedikleri gibi çok eğlenceli bir şey değildi büyümek. Okuduk çalıştık kariyer elde etmek için uğraştık ama sonra hepimiz ne istedik?
O büyümek için uğraşan çocuğun yerinde olmayı değil mi?

Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline…
Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
Annenize de Sevgi,ilgi muhabbet icin vakit ayirin olur mu? herkesin yeri belli ..Sevdiginizi veya arkadaslariniz ile butun vakti harcayip ailenize ozellik ile annenizi de ihmal etmeyin..
Hayirli Geceler Genc kardesim...

Üst Alt