• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada duvara tırmanmak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, hocam bayagadır görüşemiyoruz. Sınavlarım vardı da ondan dolayı hocam. inşaALLAH iyisinizdir, sağlığınız keyfiniz afiyettedir inşaALLAH.
Hocam, rüyamı anlatacağım ama ne olur, yine mi? demeyin. Rüyamda, size daha önce anlatığım kişiyi gördüm. Görmek, varlığını bilmek bile istemediğim biri, amam hep gördüğüm pişkin biri maalesef.
Hocam rüyamda, bir topluluk gördüm. Böyle halay çekiyorlar. Ben de tam gidip kızın koluna girip halay çekicektim, baktım ki o geldi ve hemen çıktım. Herhalde o halaya devam etti. O beni görünce güldü, ben baktım ama gülmedim. Sonra ben bir duvarı tırmandım, birden kasten kendimi düşürdüm ve sonra onun bağırarak acı çekerek ismimi haykırdığını duydum. Sanki içi çok acımıştı (gerçi gerçek hayattı bana karşı çok acımasızdı, ama halen gözümün önüne gelip acı çektiriyor.) bağırıyordu. Sanki ben düştüğüm için acı çekiyor gibi geliyordu. Böyle işte canım hocam.
ALLAH'A emanet olun... Selam ile...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum hamd olsun hayat ile bogusuyoruz..
Hayirdir insallah..
rüyada duvara tırmanmak amaniin oglum duymasin..!Örümcek Adam ,kadin oldugunuzu dusunur!!
Oglum da bu Örümcek Adam olma hastaligi var.. hayallinde hep Örümcek Adam oldugunu kurgu yapar..
neden oglum diyorum? Ben Seni boyle daha cook seviyorum dedigimde cevabi su;
"Ben büyüyünce Örümcek Adam'dan daha hızlı olacağım! o zaman güclu, kuvvetli hem seni kotu insanlardan koruyabilirim !!" diyor..

rüyada duvara tırmanmak; şu anda yaşadağınız sorunların üstesinden gelmek, hedefinize ulaşmak istiyorsaniz..
kendinizi bu insana karsi degistirin ve daha guclu ve mutlu gorunmeye, olmaya calismaniz gerekliligine isarettir!!

Rüyada çekildiğini görmek; toplu yaşam kurallarını ve topluluk içindeki davranışlarınızı simgeler.

Rüyada halay çektiğini görmek; içinde bulunduğunuz grup içinde uyumlu davranışlar sergileyerek, mutlu bir yaşam süreceğinizi simgeler.

Rüyada halay çeken birilerini görmek çevrenizde sizi aralarında görmek isteyen birileri olduğunu işaret eder...
Siz maddi manevi düştükçe ;O ,zevkten dört köşe olduguna yorumlanir..Ona bu firsatti vermeyin..
Keyfinize ve Sizi gercekten Sevenlere konsantre olursaniz ancak onu solliyabilirsiniz..
ALLAHA emanet olun...selam ile....

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH razı olsun hocam inşallah hocam ama karşıma çıkan bu adama şans vericem ne dersiniz?hakkına girmiş olurmuyum bana dua edermisiniz ve bana bir akıl verirmisiniz hep diyorum bu insan bulunduğum yerden memleketine gitsin sonra biri karşıma çıkarsa şans veririrm ama hocam gitmiyor dua edin hocam gitsin ve asla gelmesin bildiğim tek şey hocam son nefesimi verene kadar da hakkımı asla büyük konuşmayayaım bu adama helal etmiyorum buna hakkım var değilmi hocam....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALLAH razı olsun hocam inşallah hocam ama karşıma çıkan bu adama şans vericem ne dersiniz?hakkına girmiş olurmuyum bana dua edermisiniz ve bana bir akıl verirmisiniz hep diyorum bu insan bulunduğum yerden memleketine gitsin sonra biri karşıma çıkarsa şans veririrm ama hocam gitmiyor dua edin hocam gitsin ve asla gelmesin bildiğim tek şey hocam son nefesimi verene kadar da hakkımı asla büyük konuşmayayaım bu adama helal etmiyorum buna hakkım var değilmi hocam....

Kaderinizin,karşıma çıkan bu adama şans verin..
Mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler ..
sen hakk'a tevekkül kıl sabreyle ve râzı ol !!
tevfiz it ve rahat bul ..
Mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler ..
bu kandil gecesinde hakkinizda HAYIRLISI icin ins. Dua edecegim..
Hayirli kandiller..

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HOCAM BENDE SİZE DUA EDİCEM ....

Üst Alt