• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada duvak görmek

vefahas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selaymun Aleykum, üstadım... rüyada duvak görmek neye işaret olabilir?

Bekarım, daha önceden evlilik konusunda kendisine talip olduğum bir bayanı gördüm. Bu bayan ret etti ve iletişimimiz koptu.
Rüyada beğendigim hanımın iş yerindeyiz. İş yerinde bulunan erkek arkadaşlarla sohbet ediyoruz. Tam bu sırada bu hanım geliyor. Tezgah gibi bir şeyin arkasına geçiyor, bana doğru yönünü çeviriyor. Yüzüne dikkat kesiliyorum. Başında gelin duvağı var ve yüzü beyaz duvağın tülü ile örtülüdür. Bana gülümsüyor, bende gülümsemesine karşılık veriyorum. Tatlı dil ve güleryüzle bana latifeler yapıyor. Buna doğru bir kaç adım atıyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam üstadım...
Hayirdir insallah..
her yüzünüze, tebessüm edeni Yar sanip aldanmayin kendi kendinizi kandirmayin..
insanlari iyice tanimadan!!arada güven köprüleri kurmadan evlilik veya ciddi konularda bir teklif yapmayin...
Rüyada bir gelin duvagi görmek, çok romantik bir macera geçireceginize ve renkli bir seyahat yapmak için kafile halinde bazi turistik yerleri ziyaret edeceginize yorumlanir.
Bir baska rivayete görede: Rüyada duvak görmek, murada ermeye isaret eder.
Kısaca rüyanız hayatınızın kolaylaşmasına, huzur ve mutluluğa ,seyhatnameye işaret ediyor...
hayirli gunler...

İlkgül

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada duvak görmek

Selamünaleyküm, rüyada duvak gördüm, gelinliğim üstümde damadın gelmesini bekliyorum ve balkona çıkıyorum. Ailemin hepsi yanımda, bir anda duvağım uçuyor, tam ayağa kalkıyorum duvağı almak için, erkek kardeşimle kuzenim duvağı bana geri getirdiler ve ben çok mutlu bir şekilde uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,rüyaniz Hayr olsun...
"bir anda duvağım uçuyor,"

Rüyanizi yorumlamadan müsaadeniz ile bir bilgiyi paylaşmak istiyorum..
su, toprak, hava, ateş Bu dört element insanın yaratılışında da vardır bu Dört elementin tesirini her yerde görebiliriz, çevremizde, duygularımızda,yaşanan olaylarda
Ve bu dört elementin hem negatif hem de pozitif tesirleri mevcuttur.

Hava
Hava bizim seçimler yapmamıza olanak veren zihin ile alakalıdır. Aklı Bir Karış Havada insan deriz..
Bu aynı zamanda bizim yükselişimizdeki sorumlu olan irademizdir. İrade, Allah’ın bize verdiği en büyük hediyelerden biridir.
Çünkü biz irademizle doğru kararlar veririz.
Kuran’da devamli geçen “Düşünmez misiniz?” veya “Şüphesiz bunda, düşünenler (akıl sahipleri) için ibretler vardır” sözleri işte hava elementi ve düşünme ile alakalıdır.
İçimizde bu elementin enerjisi dengeliyse, daha net bir düşünceye sahip oluruz ve bu da bizim farkındalığımızın gelişmesine olanak verir.

Havanın diğer olumlu özellikleri iyimserliktir. Bu düşünceyi yönlendirmeyle alakalıdır. İyimser olmak, en kötü anda bile pozitif olana odaklanabilmek demektir.
Böylece içsel huzurumuzu koruyabiliriz.

Rüyaniz Hayr olsun...
Rüyada Gelin duvaği görmek iki farkli yorumu vardir..

çok romantik bir macera geçireceginize ya da Evlilik, Gönül işi..evliliğe hazırmısınız...?

Ya da gerçek yaşamınızda yaşadığınız duygu ve düşüncelerin sizi nasıl etkilediği hakkında bilgi verir.
Hayatınızı yeniden şekillendirme, hedeflerinizi gözden geçirmeye ihtiyacınız olduğunu simgeler.Selametle..

Üst Alt