• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düşmek

YEŞİM

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
Ben hayır olsun inşallah rüyamda çok yüksekten aşağı doğru düşüyordum düşerken çok korkuyorum ve aynı zamanda kelime-i şehadet getiriyorum.Sonunda yere karın üstüne düşüyorum etrafımda yerlerde giysi parçaları var.karşı taraftada kötü biri var nasıl olduğunu hatırlamıyorum.Çok korkuyorum o arada arkamda rahmetli amcamın oğlu geldi bir an ondan cesaret alıp korkumu yendim orda da uyandım.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim
Allaha emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim..Hayirdir insallah..
Ruyalarin bir cogunda oldugu gibi bu ruyanin bize anlatmak istedigi ifade , icinde bulundugumuz guvensizlik ortami, ekonomik bozukluklar, gecim darligi ve tasidigimiz endiselerdir...

Dusme ruyalari ayni zamanda kisinin asagilik duygularina kapildigini isaret edebilir veya herhangi bir durum karsisinda basarisizlik korkulari oldugunu ifade eder. Bu korkular isten atilma, okuldan atilma, isyerinde mevkiden atilma, veya sevdigi sevgilisinden terkedilme korkulari olabilir. veya icinde bulundugunuz kaostan nasil cikacaginizi bilmiyor olabilirsiniz.

Yüksek bir yerden aşağıya düştüğünü gören; hayırdan kötülüğe veya deprasyona düşer... lakin siz duserken kelime-i şehadet getiriyorsunuz..Allah a siginiyorsunuz...
Rüyada kelime-i şahadet getirdiğinizi görmek; dindar biriyseniz şehit olarak veya kelime-i şehadet getirerek dünyadan göçeceğinize, günahkâr biriyseniz tövbe edeceğinize,hidayette ereceginize ve icinde bulundugunuz dar, karanlik tunnelden cikacaginiza işarettir.

Hayat herseye ragmen yasamaya deger..Hatasiz kul olmaz..onemli olan hatalarimizdan ibretlik hisse alip yanlisi dogruya cevirebilmektir..

Düşünmek düştüğün yerin farkına varıp düşmeden önceki yerinin düşünü görmek demektir....
Düştüğün yer burasıdır!.. Yükselişin de buradan olacaktır....
Her kes anca Düştüğü yerden tekrar Yükselir..

Bunca varlık var iken gitmez gönül darlığı
Tak etti bu gönül darlığı, dilimin tokmaklarına dayandı.
İnşirâh! Yâ Allah!
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.”
“Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.”
Ne olur, kuşat fikrimi hikmetinle. Ne olur, donat gönlümü muhabbetinle. Ve gayret...
Bir işi bitirip diğerine koyulmam için bana gayret ihsan et..amin
Selamet ile Hayra Kalin...

Üst Alt