• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada duha suresi görmek

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada duha suresi görmek rüyada duha suresini okumak rüyada duha suresini duymak dinlemek
Selamun aleyküm güzel kardeşim. Ben bir rüyamı yorumlatmak için yazıyorum sakıncası yoksa. Rüyamda sevdiğim kişinin bana bir sureden bahsettiğini gördüm. DUHA suresinden.Yani tam olarak şöyle dedi '' geçen namaz kılıyorum fatihadan sonra duha suresini okudum, neyse namaz bitti dua ediyorum birşey isticem...'' diye anlatmaya devam ediyordu bir olayı ve ben şaşkın şaşkın ona bakıyordum. Ayrıca rüyamda küstük konuşmuyorduk sürekli laf çarpıtıyordu bana. Ve 6 aydır ayrıyız normalde. Birde kardeşim ben nedense rüyalarımda çok sık görüyorum namaz kıldığımı yada ayetel kürsi okuduğumu, besmele çektiğimi,namaza durduğumu, yada peygamberden bahsettiğimi. Burası islami bir site olduğu ve ilgimi çektiği için yorumunuza güvendiğim için yazma gereği duydum umarım en kısa zamanda yanıtlayabilirsiniz şimdiden ALLAH razı olsun güzel kardeşim. :.dost.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim
Rüyâda Kurân görmek,namaz kilmak,besmele çekmek ,namaza durduğunu, yada peygamberimiz sav bahsettiğini görmek ;ilim, irfan ,iman kişinin her türlü sıkıntıdan kurtulacağına ve inancı sayesinde istediği duruma geleceğine işârettir. Çok iyi,hayırlı rüyâlardır...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Duha Süresi görmek,okumak, duymak;
Rüyada bu süreyi veya ondan bir parçayı okudugunu görmek; hayra ermeye, zayif ve yoksullara iyilik etmeye, merhamet sahibi bulunmaya. korkudan emin olmaya işarettir.

"geçen namaz kılıyorum fatihadan sonra duha suresini okudum "
Bu insanin ruhi bunalım, sıkıntı ,stress,manevi problemler ,Üzüntü Yaşadığına ,kurtulmak icin Rabbine yöneldiğine yorumlanir
Ona Dua edin!!Umarım ki Rabbim Onu doğru yola iletirde huzur sekine bulurda ve ruhen tatmin olur...

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Andolsun kuşluk vaktine
2- ve dindiği zaman o geceye ki,
3- Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4- Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
5- ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6- O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7- Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8- Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9- Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10- El açıp isteyeni de azarlama!
11- Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!

Selametle..

raneya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
tekrar selamun aleyküm kardeşim. Çok güzel yorumlamışsın ağzına sağlık ALLAH razı olsun. evet öyle yapıyorum ona dua ediyorum doğru yolu bulabilmesi için. cünkü daha iki sene öncesine kadar beş vakit namazını kılan hatta geçmiş kazalarını eda eden ve hergün kelamullahı okuyan biriydi sevdiğim:( şimdi ise askerde ve ayrı olduğumuz için ne halde olduğunu bilmiyorum aramıyorumda. sık sık rüyalarıma giriyor böylece.. :(

Üst Alt