• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada düğümlenmiş siyah ip görmek

baharım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm nasılsınız? Rüyamda siyah bir dikiş ipliğini makarasından başka küçük bir tahta parçasına (makara misali ) sarmaya çalışıyordum. İpin 2 yerinde karışıklıklar vardı, açılamayacak kadar zor bir karışıklık değildi ama yinede yanımdaki arkadasıma bu böyle kalsın sonra açarım düğümlernmiş yerlerini, annen normal olan yerlerini kullansın ben diğer yerlerini kullanırım dıye söylüyordum. Anlamı nedir acaba rüyada görülen siyah renk iyi olmaz diye hatırlıyorum gghhn..gghhn..ama yorumlarsanız sevinirim.Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hamd olsun iyiyim Ya Siz nerdesiniz..nerelerdesiniz ne haldesiniz..
Hayirdir insallah
insanin ruyalari aslinda kisinin Ruh halini de yansitmaktadir..
Mesela Sizin su an biraz endişe, korku, gerginlik, daralma, huzursuzluk, kaygı, sıkıntı, bunaltı, tedirginlik hali yasadiginizi gosterir..

Rüyada ip tutan kişi delile muhtaçtır.Düğümlenmiş siyah ip sihirdir...derler ama elinizde kesin Delil olmadikca hayattiniz da su an yasadiginiz
iki SIKINTI sanki iki karışıklık Hayatım Öyle Bir Düğümlenmiş Ki!Çözülemez ! dediginiz bir donemi yasadiginizi veya yasayacaginiza delalettir..

Kardesim simdilik herseyi oluruna kaderine BIRAKIN!!her kes Kaderini yasiyor..Siz diger islerinize konsantre olun..
her sey Allah-in izni ile duzelir..Çözülur ama bu sorunlara kendinizi kaptirip,bu imtihan dunyasinda kaybeden ve Kul HAKKINA vebale girenlerden olmayin!!
Size bin kere de zulm edilse bir kere de olsa dahi zulm ve Haksizlik yapmayin..
Allah cc. Mazlumlar ile beraberdir!!
Burada biraz durup hayatınizin bütün dönemeçleriyle tamamen gozden gecirirseniz bu düğümleri de açmanin yolunu kesf edebilirsiniz..

İnsan olarak bir çok şey yaşamış olabiliriz. Önemli olan başımıza gelen olaylar değil onları nasıl algılayip,tepki gosterdigimiz ve ;yaşananlara çözüm üretmektir!
Hayirli gunler.

Üst Alt