• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada domuz görmek

hacı yılmaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam, Ben ve iki arkadaşım karlar üzerinde yürüyorduk acele şeklinde o arada yavru domuzlar yanımızdan geçti, ben arkadaşlarıma korkmayın dedim bunlar yavru, boynuzlu olanlar tehlikelidirler. Boynuzlu ne buyuk bir domuz etrafı teller içindeydi, ben aralarından geçmek istedim arkamdan yavru domuzlar geldi, bende dar olan telden arasından kaçmak istedim, o arada ayağım takıldı yere düştüm ve yavru domuzlar beni yemeye çalıştı. Bende korkarak uyandınm. Bu rüyamı yorumlarsanız size minnattar olacağım, Allah rüyamızı hayra çevirsin insaallah.
saygılarımla...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler..
Rüyada domuz görmek düşmanla tabir edilir Vahşi domuz servet ve güç sahibi olduğu halde kendisinden hayır ve iyilik görülmeyen insana işaret eder,
ayrica Domuz Haram mal ve gam, keder, sogukluk KIRGINLIGA isarettir...
Rüyada Domuz yavruları sıkıntıdır.
İnsan düştüğü yerden kalkar,fakat, ancak düşünerek. Düşünmedikçe, nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan.
hata ve tarih tekerrur eder..hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...

Kardesim düsmez kalkmaz bir Allahtir..Allah'a sığının.
ve bu gunlerde temkin ve Tedbiri elden birakmayin..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Domuz yavrusu görmek

Selamlar,
Rüyamda gerçekte olduğundan daha küçük her biri farklı renkte olan bir sürü donuz yavrusu vardı, ayağıma dolanıyorlardı, ayağımla iterek onları uzaklaştırmaya çalışıyordum. Yanımda annemle babamda vardı. Birde çok kıvrak tıpkı yunus balığı gibi yüzen denizin içinde su yüzüne çıkan atlayıp zıplayan bir adam gördüm.

Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam ooh kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan...

VERMEYİNCE MABUD NEYLESİN SULTAN MAHMUT misali...
Kainattaki her şey birbiriyle ilişkilidir iç içedir. Hep sarmaş dolaştır ...ayni insanlar gibi...
Aslında birbirimize ne kadar da yakınız. Birbirimizin kapılarını açacak nice anahtarlara sahibiz...
hayat sebeplerle dolu.. herşey bir diğer şeyin oluşunun bahanesi.. attığımız her adımda aldığımız her nefeste hayat denen bu kurgunun sebeplerini üretmeye devam ediyoruz..
birileri geliyor birileri gidiyor birileri doğuyor yada ölüyor birileri.. seviliyor seviyor insanlar.. yada seviyor ve nefret ediyorlar..ve bir sekilde hayat devam ediyor...
sebepler ve olaylar korkunç derecede karmaşık bir kurgunun icinde...
ama hayatta olusan her sey iç ve dış faktorlerin etkisi ,birleşimi ile oluşur..
Hic kimse Sabah yataktan kalkip niyet ettim Kaza yapmaya veya Gunah islemeye diye de kalkip niyet etmez.. vesileler.. olay ve gidisatimiz bize bunlara yonlendirir...Kissa dan Hisse misali...

Rüyada Domuz yavruları sıkıntıdır...farkli Farkli ufak SIKINTILAR..
Domuz derisi post olmaz eski düşman dost olmaz..bunu da aklinizin bir kenarina YAZIN..
Anneniz Babaniz Bazi gercekleri bilmedikleri icin Sizi farkli yadirgamalarini da hos gorun..

"Birde çok kıvrak tıpkı yunus balığı gibi yüzen denizin içinde su yüzüne çıkan atlayıp zıplayan bir adam gördüm."
etrafinizda cok kurnaz neresinden tutsan elinden kayan bir insani belirtiyor Allahu alem..

İnsan düştüğü yerden kalkar fakat ancak düşünerek. Düşünmedikçe nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan. hata ve tarih tekerrur eder.
hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...

Bir düşün; nelerin açılmasını umuyoruz gün içinde
Havalar açılsın isteriz sözgelimi; gök mavi, güneş ışıl ışıl olsun ki içimiz de açılsın. İçimizde baharlar çiçek çiçek açılsın
Kanatları açılsın sevinçlerimizin.
Gönül bahçemizde kelebekler kanatlansın
İçimize sarıp durduğumuz sancılı ukdeler açılsın; üzerimize sağır duvarlar gibi sarındığımız umarsızlık duvarlarında gedikler açılsın.
Annelerin kolları yavrularına alabildiğine açılsın.
Sevenlerin yolları sevdiklerine açılsın.
Ardında mazlumları, masumları hayattan saklayan paslı kapılar açılsın.
Darlıklarımız geniş meydanlara açılsın
Dudaklarımız hep hayır için aralansın.
Fettâh ismine tutunup birbirimize beyaz sayfalar açalım.
Fettâh isminin gölgesinde durup dostlarımıza gönlümüzün baş köşesinde yer açalım.
Fettâh isminin ışığına varıp kalp gözümüzü körleyen perdeleri açalım.
Eşikte bekletmeyelim kimseyi ve kapıları açalım.
Küsmeyelim kimseye ve kapıları hep aralık bırakalım.
Her sözümüzü Fettâh isminin sırrıyla açalım..
Ya Rab, sen bizi Fettâh ism-i şerifini en doğru şekliyle idrak edenlerden eyle! Amin.

Üst Alt