• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dolma görmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada dolma yemek rüyada dolma görmek rüyada dolma pişirmek rüyada dolma yapmak
Selamün aleyküm gönül dostum, iki rüyam var dün nete giremediğim için soramadım kusura bakma;birincisi loş bir mutfakta ocakta büyük tencere ile içi sarma ve biber dolması pişiriyordum. Başka tencerede ise şehriye kavuruyordum, yanımda halam tam kavrulmadan onları ve dolmaların üzerine serpti elinden aldım ve tencerenin içindekiler değişik bir hububat oldu ve tencereden taşacak kadar çoğaldı, bense gayretle pişirmeye devam ettim. Bu sabah rüyamda;eşimi sokaklarda aradım bir evin önünde kurulmuş sofrada eşim beyaz gömlekli oturuyordu ve ona tesettürlü gelinliğiyle bir genç kız geldi eşim onu kabul etti ve eliyle yemek verdi, bense engel olmak için yemeğin üstünü örtü ile örttüm,ve bu rüya moralimi bozdu:(((((rüyası bile çok kötü selametle kal gönül dostum inşallah göründüğü gibi değildir yorumu...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada dolma görmek;
bir araya gelmeyi, bir arada olmayı,kendi davranışlarını, analiz edilmesi gerektiğini simgeler... İletişimi biliyoruz ama doğru kullanabiliyor muyuz?

Rüyada dolma görmek; iki farkli yorumu vardir;
-Ani bir haber anlamına gelir. Bu haber temiz ve hayırlıdır
rüya sahibine şans getirecek ve mutluluk ile sonlanacak bir işe başlamasına yorumlanir..
- Dolduruşa gelmekten oluşan tartışma ,hamilelik,

"eşimi sokaklarda aradım bir evin önünde kurulmuş sofrada eşim beyaz gömlekli oturuyordu ve ona tesettürlü gelinliğiyle bir genç kız geldi eşim onu kabul etti"
eşinize karşı bazi konularda; öfke ,güvensizlik duyduğunuza yorumlanir..

"sofrada eşim beyaz gömlekli oturuyordu "
Oysa eşimiz masum ve temiz biri...
Rüyada beyaz gömlek görmek ,giymek;
Temize çıkmak, ferahlamak, huzur a ermesine yorumlanir..

rüyada şehriye kavurmak
;Aile ortamınızla ilgili hem sorunlu hem de çok verimli bir döneme giriyorsunuz.... Allah yar ve yardımcınız olsun

duaa..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm gönül dostum,Amin inşallah kardeşim sorun ,sınav bitmez bizim yaşantımızda hayır diliyoruz ki hayır olsun,burası sınav yeri; düşman hassas tarafımı biliyor hep ordan saldırıyor rüyamda bile... Bir yol bulup kurtulmam bir daha yakalanmamam lazım canımı acıtmasına müsade etmemem gerek.insan ne yaparsa kendine yapıyor kadın olsun, erkek olsun:((( yorumun için teşekkürler kardeşim selametle Allah cc emanet ol.

Üst Alt