• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doktor görmek

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Mrb ben evliyim ve rüyamda eşim evde uyurken sabah doktora gitmişim, ordan dönerken eşimin bi akrabası bayan benı evıne çagırıyor bana baş örtüsü hediye etmek için. Onun kızı da yanımızda, normalde kızı evlı ama o an o da yanında. Beraberce onlara dogru gıdıyoruz yol düz ve tek normal buyuklukte tozlu bır yol ama çöl tozu gıbı toz var yolda. Ben de dıyorum zor bu yolda gıtmek üstünü toz eder dıye.. Bayanın kızı önden gıdıyor bana hazırlık yapmak için galiba. Sonra eve varıyoruz, kız içi görünen bır paketle bana içinde baş örtüsü , lif ve birşeyler daha vardı galiba onlardan hediye verdı içi gözüküyor zaten ama ben orda açmıyorum hedıyeyı. Eşim uyanmıştır gıdeyım dıyorum ve saat 2 de randevum varmış bır hastanedemı onu tam hatırlamıyorum, saat 1de kalkıyorum ordan......

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Hayirdir insallah...
Rüyada yol ve cadde görmek, hayra ve berekette işarettir.

Tozlu yol..bir murada erebilmeniz icin belli bir SIKINTI ve messakatten gecmenize isarettir..
Rüyada Doktor görmek;
fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi işaret eder...Hayirli bir ruyadir...
Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın müsamahasına ve halının iyiliğine, sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine işaret eder.
Genc Kardesim mahremini, SIRLARINI, SIKINTILARINI anca kocaniza acin.. baskalarina guvenmeyib.. bir gun Dost diye sirlarini verdikleriniz dusmaniniz , hasedci insanlar olabilir...seklinde ruyaniz yorumlanir...
Hayirli gunler...

Ailedeki mutlulukta rıza ve vefa çok önemlidir. Ailesine razı olan rahat eder, vefa gösterenleri yüce Allah mükâfatlandırır.
Bir olaya sadece nefis ile değil, aynı zamanda vicdan, akıl, insaf ve sevgiyle de bakmalıdır.
Sevdiğimizi kusuru ile kabul etmek mutluluk için ilk adımdır.
Ayrıca onun yükünü çekmek, sıkıntısına sabretmek, hatasını affetmek, onun için hayır dua etmek iyi geçim için vazgeçilmez şeylerdir. Aslında sevginin zevki de bu çile içinde gizlidir...

Üst Alt