• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada doğum yapan birini görmek

ilaydam

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar ben rüyamda eşimle aramızda ne sorunlar oldugunu bilmek isteyen ağabeyimin 3 tane karı-koca görevlendirdiğini fakat kötü niyetle değil ve bunların içinden birisinin eşinin gebe olduğunu göruyordum. Kadına yaklasıp ona bebeğinin kız olduğunu ve cok az bir zaman sonra doğum yapacağını söylüyordum. Ardından kadının karnına elleyip bebeğin basını ellerini ve ayaklarını hissettiğimi söylerken birden bebeğin elimi sıkıca tutmasıyla kadının dogum yapmaya başlaması bir oldu. Rüyamda, kendi kendime ben hiç dogum yaptırmadım ki ben nasıl şimdi bebegi cıkartıcam diyordum. Sonra bebeğin başını görünce, bebeğin ölmesinden korkup kadının dogumunu yapıyordum ama bebek doğduğunda göbek bagının kesilmiş ve karnının yarılmış bütün iç organlarının göründüğünü görüyordum ama bunu hiç kadına söylemiyordum fakat kadın farkına varınca bebeğin Allahtan geldiğini ve bebeğinin başına vurmaması gerektiğini söylüyordum.
Rüya yorumu için şimdiden çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun
Rüyada doğum görmek; Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz,beklentileriniz ve korkulariniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, ile birlikte değerlendirilmeli ve pozitif yaklaşarak yorum yapılmalıdır.

Rüyada doğum görmek;
sıkıntıların tarihe karışacağını ve yenilikler ve yeni gelişmelere yorumlanir..
Rüyasında doğum yapanda, yaptıranda sevindirici haberlere hazırlıklı olmalıdır..yeter ki;
Aile içi özel konuların başkalarıyla kendi Aile ve ağabeyisi de olsa paylaşılmamalı..selametle..

Üst Alt