• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada dişinin yerinden çıktığını görmek

Nurcan57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişinin yerinden çıktığını görmek ne anlama gelir?
Çok rüya gören bir insanım fakat bugüne kadar ilk defa böyle birşey karşıma çıktı. Abartmadan söylüyorum bir seneden fazla hep aynı rüyayı görüyorum. Rüyada dişinin yerinden çıktığını görmek. Ruyada disimin hafif dilimle değdiğimde sallandigini ve peşinden acısız ağrısız yerinden çıktığını görüyorum, azi dişlerimde oluyor bu olay. Bugun de sanki ilk defa rüyamı kontol ettim ve sırf bu olay yüzünden aynı rüyayı görürken kalkıp dış doktoruna gidiyorum ve doktora anlatıyorum durumu, dökülen dişlerimi gösteriyorum.

İlk defa bugüne kadar tek tek döküldüğünü görmüştüm rüyamda ama bu sefer 5 altı dış damagimla birlikte dökülmüştü ve doktor o dişlere bakarken bir azı dişim daha dökülmüştü. Doktor bana durumun çok ciddi olduğunu, yuz lenflerimde odem olduğunu ve sinirlere baskı yaptığı için dişlerimi kaybettiğimi söyledi. Bu ödemin bacaklarıma, dizime ulaştığında öleceğimi, çagresinin olmadigini söyledi. Anne babama durumu anlatmaya çalıştım ama bana sanki kimse inanmadı. Evliyim ve bir çocuk sahibiyim, genelde rüyalarım çıkar. Ben bu rüyayı 1 senedir görüyorum bugün yine gördüm fakat rüyamı kendim yönettim doktora felan giderek. Bugün rüyamda bazı şeyler değişti. Cevabini bekliyor olacağım. Bu rüyayı ne zaman sıkıntıya düşsem ve üzülsem hep goruyorum.

SELDA83

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dişinin çıktığını görmek

Hayırlı günler iki seferdir rüyamda dişimin çıktığını görüyorum ama iki seferinde de dişlerimin rengi beyaz. En son dişimin çıktığını gördüğümde çok kötü şeyler olmuştu. Rica etsem yorumlayabilirmisiniz, allah razı olsun.

Üst Alt