• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada diş görme

mesut_xx

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
SELAMÜN ALEYKÜM
hayırlı akşamlar ben dün gece rüyamda önce dişimin biri yada ikisi elime düştü sonra dilimle konrol ederken alt agiz disimin sallandigini fark ettim ve elimle cekip aldim agrısı hic yoktu sonra elimle diger dislerimi cekmeye basladim ön dislerimi elimle kolayca cikartiyordum ve birini elime aldim baktim hic curuk yok normal dis nasil sokülüyor diye kendime sormaya başladım. Cok korkmustum. Dislerimin tamami yada cogunu elimle cikartmistim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz Size de hayırlı akşamlar
Hayirdir insallah..
Dişlerin hiç ağrı sızı olmadan döküldüğünü ve onları avucuna aldığını gören kişi bütün dişleri dökülünceye kadar uzun bir ömür yaşar ve aile nüfusu çoğalır...
ayni zamanda bu gunlerde yasadiginiz gecici SIKINTI,gam keder
bunlarin cok yakinda gececegi seklinde Yorumlanir..
ayrica genc kardesim bilirsiniz disler düştügunde artik yumsak, sulu seyler yemeniz gerekli.. yani olaylara karsi haal ve tutumunuzu degistirmek zorundasiniz..
Ya yemekleri daha yavas sindire sindire cignemeli yada yiyeceklerinizi degistirmelisiniz...

Yaşadığımız ,icinde bulundugumuz mekan,ortam bize ne veriyor, bizden ne alıyor?
bize bir şeyler vermesi son derece pozitif bir olay ,ama eğer bizden farkına varmadan bir cok şey alıyorsa ….
sorunun nerede olduğunu anlamamız ve fark etmemiz gerekiyor. Hani bazen canımız sıkılır , yeni yerlere gitmek, mekan değiştirmek , hatta ve hatta uzaklara gitmek isteriz ya , kendimize hiç sordukmu sebebini ?
bizi sıkan ve rahatsız eden şey nedir, değişiklik istememizin sebebini? bu XX lerden kurtulsam hayatta Mesut bir sekilde tekrar baslasam mi?
gibi dusunceleri de ifade eder..
önce kendinizi değiştirmelisin yoksa hiçbir şey değişmez ..seklinde de Bunlari dusunmenize de ruyaniz yorumlanir...
Hayirli bereketli ve Huzurlu Gunler...

Üst Alt