• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada deri soyulması

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm, hakkınızı helal edin çok rüyamı yordunuz. Ben rüyamda yüzümün derisinin bazı kısımlarının soyulduğunu gördüm, buğday tenliyim soyulan yerlerin altında beyaz parlak bir deri çıkıyordu. Rüyamı yorarsanız sevinirim Allaha Emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayirdir insallah...
Deri insan ve diğer canlılar için korunmadır..
Rüyada deri soyulmuş olarak görmek; duygusal ve psikolojik dünyada algılama sorunları, ekonomik güçlükler olduğunu simgeler..
bu sıralar maddi, manevi Ruhsal sağlığınıza dikkat etmeniz icin bir uyari ikaz ruyasidir...

Yeni bir döneme giriyorsunuz, fiziksel olarak değişimden çok ruhsal bir değişim söz konusu. Değer yargılarınızı tamamen yenileme geregini sembolize eder...
"Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol."
derinizden sıyrılarak aslında her zaman içinde olan Gerçekten olduğunuz insan olmaya cesaretiniz varsa her sey Sizin icin daha Hayirli olacagina delalettir...
selametle...

Leyla ile mecnu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölü deri çıkması

Selamun aleykum
Bir rüyam var yorumunu yaparsanız sevinirim.Yolda yürüyorum biyere gidiyorum. Yolda yürürken vücudumdan yıkanırken çıkan ölü deri vardır ya onlar çıkıyor. Onları yola atmıyorum gittiğim mekandaki ateşte atıyorum yansın kaybolsun diye. Bir yandan da kötü kokular çıkmasından da tedirgin oluyorum ama kökten çözüm gibi düşünüyorum.

Üst Alt