• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada denize karşı yürümek

Rose

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada denizde yürüdüğünü görmek, Rüyada denizde yürümek tabiri, deniz kenarında yürümek

Merhaba, Ben rüyamda birbirimizi tanıdığımız ama muhabbetimiz olmayan fakat birbirimize karşı ilgimiz olan birisi ile denize karşı yürüyordum.Deniz o kadar güzeldi ki alabildiğine mavi, berrak, onun üstünde ceket vardı sonradan ceketini çıkarttı beyaz gömleğiyle kaldı ve o sırada bir anda el ele tutuştuk. Benim üzerimdede beyaz bir kıyafet vardı. Kumların üstünde denize bakarak yürüyüp, koşturduk herşey o kadar güzeldi ki gerçek hayatta öyle bir denize belki de rastlamadım. Rüyamda Kokusunu bile hissettim o kadar gerçekçiydi herşey. Sonra o yemek almaya gidiyormuş ben bekliyordum aramızda da bir sürü insan ama onu görebiliyordum, bana bakıyordu. Daha sonrada yanıma geliyordu . Ve öyle uyanmışım ilk defa bir rüyadan bu kadar çok etkilendim .Cevap verirseniz çok sevinirim. Emeğinize Sağlık.Hayırlı Akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun..Deniz rüyaları iyiye yorumlanır.
Rüyada denize karşı yürümek;Mutluluk, huzur,güç ve kuvvete doğru gitmenize yorumlanir..
Masmavi, engin deniz, kişinin hayatına anlam katacak, olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur.

Rüyada deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine kuvvet guc ve hoşnutluklara işarettir..

Kum sizin ve o insanin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu temsil ederken
Rüyada deniz kenarı, sahil, kıyı, plaj, kumsal, maddi ve manevi değerlerin birbiriyle bir araya geldiği bir yerdir.
Allah cc. sizi ve ve sevdiklerinizi hasedcinin şerrinden ve nazarindan korusun..amin..
Rabbim mutlulugunuzu daim eylesin..
Hayirli geceler...

Rose

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim. Bu Mübarek cuma gününde RABBİM size sağlık ve yüreğinizden geçen tüm dualarınızı kabul etmeyi nasip etsin .Hayırlı Cumalar ,Hayırlı günler.....

Üst Alt